Teamfoto RR Tuin & design
Werkzaam in Tilburg, hoofdvestiging Etten-Leur

Vijver aanleggen Tilburg

Overweegt u om een vijver te laten aanleggen in uw tuin? Met een vijver trekt u prachtige vogels aan en schept u een gezellige sfeer in uw tuin. Heeft u nabij uw tuin belang bij een vijver? Op zoek naar vijvers in Tilburg en de regio? RR Tuin & design heeft het allemaal.

Onze professionele hoveniers bij RR Tuin & design hebben al talloze vijvers in Tilburg en omgeving gerealiseerd. Met het gebruik van uitstekende producten en het verwezenlijken van uw wensen, creëren we een duurzame bron van schoonheid en sereniteit in uw vijver, waar u nog vele jaren van geniet. Onze toewijding aan kwaliteit en het verwezenlijken van uw visie zorgen ervoor dat uw vijver een tijdloze bron van schoonheid en rust wordt, waar u nog vele jaren van kunt genieten.

Benieuwd naar de prijsindicatie voor het aanleggen van een vijver in Tilburg? Bij RR Tuin & design staat een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding centraal en wij stellen uw tevredenheid voorop. Wil je meer weten? Vraag direct een offerte aan of bel onze experts op 076 200 8628.

Vijver aanleggen

Soorten vijvers die wij aanleggen in Tilburg

Vijvers worden soms gezien als tijdrovend qua onderhoud, maar dit is lang niet altijd het geval. De vijver die u wilt, maakt het verschil. Bent u van plan een vijver aan te leggen in Tilburg? Er zijn tal van mogelijkheden beschikbaar. Enkele populaire vijvers in Tilburg:

 • Visvijvers
  Leiden niet alleen tot natuurlijke schoonheid, maar zorgen ook voor een kalmerende en ontspannen sfeer in je tuin
 • Natuurlijke visvijvers
  Dragen bij aan de schoonheid van elke tuin en hebben zowel esthetische als ecologische waarde
 • Zwemvijvers
  Bieden een verfrissende en natuurlijke zwemervaring in uw eigen achtertuin, perfect voor ontspanning en verkoeling tijdens warme dagen
 • Ecologische vijvers
  Richt een gebalanceerd ecosysteem in de tuin in, waar planten en dieren in harmonie leven voor een gezonde omgeving
 • Koivijvers
  Richten speciaal voor koi-karpers een omgeving in, met aandacht voor waterkwaliteit, filtering en esthetiek om deze prachtige vissen optimaal te laten floreren
 • Siervijvers
  Een serene oase in uw eigen tuin

Of het nu gaat om een klassieke vijver of een eigentijdse vijver in Tilburg, wij maken een unieke vijver op maat voor u! De afmetingen, vorm en uitstraling van de vijver stellen we volledig naar uw wens in. Wil u een natuurlijke vijver of een moderne vijver in Tilburg? Laat ons u adviseren en begeleiden!

Vijver onderhoud in Tilburg

Geniet u al van kleurrijke planten, helder water en mooie vissen in uw vijver? Heeft u al een vijver in uw tuin en komt u tijd te kort voor het onderhouden ervan? Bij ons kunt u ook terecht voor het onderhoud van vijvers in Tilburg. Beschikt u over een vijver in uw tuin die u niet voldoende kunt onderhouden? Het onderhouden van vijvers in Tilburg is ook mogelijk bij ons!

Wilt u weten hoe we het onderhoud van uw vijver optimaal kunnen verzorgen? Onze deskundigen zijn er om u te helpen. Of het nu een eenmalige onderhoudsbeurt is of periodiek onderhoud, bij ons bent u in goede handen. U kunt er gerust op zijn dat uw vijver er straks weer schitterend en goed verzorgd bijligt!

Kosten van het aanleggen van een vijver in Tilburg

De kosten van het aanleggen van een zwemvijver in Tilburg hangen sterk af van uw wensen. Zodra u ons informeert over de basisinformatie van uw tuin, waaronder de vorm, afmetingen en toegankelijkheid, kunnen wij u een kostenraming geven. Met vragen of interesse kunt u ons bereiken via 076 200 8628 of door een offerte kosteloos aan te vragen

Vijver aanleggen in Tilburg door RR Tuin & design

Het grote voordeel van een vijver laten aanleggen in Tilburg door RR Tuin & design is dat u verzekerd bent van een kwalitatieve vijver voor een lage prijs, waar u jaren lang van kunt genieten. Onze expertise ligt in het aanleggen van verschillende soorten vijvers in Tilburg en de nabije omgeving. Wij creëren uw droomvijver exact zoals u het wilt!

Bent u geïnteresseerd in het realiseren van een prachtige vijver in Tilburg en omliggende areas? Indien u geïnteresseerd bent, kunt u contact opnemen met één van onze deskundigen op 076 200 8628. Twijfelt u over de kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan om een idee te krijgen.

Veel gestelde vragen over vijver aanleggen

Verkrijg antwoord op de vaak gestelde vragen bij het creëren van een prachtige vijver in uw buitenruimte. Heeft u interesse in de kosten, de nodige vergunningen en het meest geschikte tijdstip om te beginnen? Leer over de materialen die ideaal zijn voor de bodem van je vijver om een gezond en uitgebalanceerd ecosysteem te creëren.

Wat zijn de kostenindicaties voor het aanleggen van een vijver?

Voor het realiseren van een vijver zijn er verschillende aspecten die de kosten beïnvloeden, zoals de grootte, het ontwerp, het materiaal voor de vijverbekleding, en de mogelijke installatie van kritische onderdelen zoals filters of pompen. Als u de kosten nauwkeurig wilt laten bepalen, kunt u het beste een offerte opvragen bij een professionele vijverbouwer.

Is het noodzakelijk om een vergunning te hebben voor het bouwen van een vijver?

Het is over het algemeen niet verplicht om een vergunning te hebben voor het realiseren van een vijver in de tuin, tenzij specifieke lokale omstandigheden dit vereisen. Neem contact op met uw gemeente voordat u begint om te controleren of u aan alle voorschriften voldoet.

Wat is de beste timing voor het realiseren van een vijver?

De juiste perioden om een vijver te maken zijn het voorjaar of de vroege herfst, wanneer het niet te warm of te koud is. Dit maakt het mogelijk voor planten en dieren om te wennen aan hun nieuwe leefomgeving, voordat de extremen van zomerse hitte of winterse kou optreden.

Wat wordt er meestal op de bodem van een vijver geplaatst?

Vaker wel dan niet plaatst men op de bodem van een vijver vijversubstraat of speciaal vijverzand, wat essentieel is voor de filtering en een natuurlijke omgeving biedt voor micro-organismen en planten. Kies voor vijverfolie of een voorgevormde vijverbak om de vijver te beschermen tegen wortelgroei en erosie en hem waterdicht te maken.


RR Tuin & design staat voor u klaar in Tilburg
Over ons

Welkom bij ons hoveniersbedrijf, opgericht door Riley in 2017!Wij zijn een jong en ambitieus bedrijf met een grote passie voor tuinen en alles wat daarbij komt kijken. Onze werkzaamheden zijn dan ook... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 076 200 8628

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor vijver aanleggen?

Over RR Tuin & design

Welkom bij ons hoveniersbedrijf, opgericht door Riley in 2017!


Wij zijn een jong en ambitieus bedrijf met een grote passie voor tuinen en alles wat daarbij komt kijken. Onze werkzaamheden zijn dan ook zeer divers en omvatten onder andere:


Adviseren: We staan klaar om u te voorzien van deskundig advies op maat. Of u nu vragen heeft over tuinontwerp, beplanting of onderhoud, wij helpen u graag.


Ontwerp in 3D met presentatie: Met behulp van geavanceerde technologie kunnen we uw tuin tot leven brengen met gedetailleerde 3D-ontwerpen en presentaties. Zo krijgt u een realistisch beeld van het eindresultaat nog voordat we aan de slag gaan.


Realisatie van ontwerpen en renovatie: Van het aanleggen van nieuwe tuinen tot het renoveren van bestaande tuinen, wij hebben de expertise en ervaring om uw droomtuin te realiseren. We zorgen voor een professionele uitvoering en streven naar het hoogste kwaliteitsniveau.


Onderhoud van zakelijke of particuliere tuinen: Of u nu een bedrijfstuin of een privétuin heeft, wij staan voor u klaar om het onderhoud te verzorgen. Van regelmatig snoeien en maaien tot het verzorgen van beplanting en het behouden van een gezond groen landschap.


Wat ons onderscheidt, is onze passie en oog voor detail in al onze werkzaamheden. We streven ernaar om samen met u als opdrachtgever naar het gewenste resultaat toe te werken, volledig afgestemd op uw behoeften en wensen.


Heeft u interesse gekregen in ons bedrijf? We komen graag vrijblijvend bij u langs om de diverse mogelijkheden te bespreken en uw wensen in kaart te brengen. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Samen creëren we een prachtige tuin waar u van kunt genieten!


Tuinkeur

Reviews van RR Tuin & design

Door J
Op 10 juni 2023
10

Heel tevreden over het advies, communicatie en uitvoering. Zeker een aanrader!

Door I
Op 22 augustus 2022
10

Prima ervaring, aanrader!

Door G
Op 22 juli 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door M
Op 17 juli 2022
10

Ze hebben heel mooi werk geleverd. We zijn heel tevreden en hebben hem al bij meerdere mensen aanbevolen.

Door R
Op 4 maart 2022
10

Vriendelijke en snelle service, alles volgens afspraak opgeleverd. Resultaat mag er zijn.

Door J
Op 2 maart 2022
10

Prima werklui die zich aan de afspraken houden en interesse tonen voor de wensen van de klant. Prima werk geleverd. Geven ook advies over andere dingen die in de tuin kunnen gebeuren. Een AANRADER voor iedereen in de omgeving Breda , Etten Leur en gemeente Halderberge

Door I
Op 1 maart 2022
8

Riley heeft goed naar onze wensen geluisterd en vorig jaar een prachtig ontwerp gemaakt. Goed uitgevoerd en veranderingen tijdens de aanleg gingen ook soepel. Wij vonden het jammer dat hij met teveel klussen tegelijkertijd bezig was waardoor het werk langer duurde en wat slordig afgewerkt was. Nu nog steeds houdt hij een vinger aan de pols of de tuin zich goed ontwikkeld.

Door W
Op 20 januari 2022
10

Riley weet wat de klant wil en heeft verstand van zaken. Een stapje extra is geen enkel probleem voor deze jonge ondernemer. Aanrader !

Door Y
Op 11 januari 2022
8

Team Riley is hardwerkend, klantvriendelijk en kan goed probleem-oplossend werken. Niets is te veelgevraagd, Riley voldoet zeker aan zijn doel klanten zoveel mogelijk te ontzorgen.

Door P.V.D.S
Op 10 januari 2022
10

Zeer nette jongeman, komt afspraken perfect na.

Door J
Op 7 september 2021
8
Review heeft geen inhoud
Door R.S
Op 7 juli 2020
10

Prima service! Goede kennis van zaken, goede inzet, redelijke prijzen

Door P
Op 14 april 2020
10

Eerlijk en open bedrijf, komt afspraken goed na en geeft goed advies. Werkzaam heden perfect uitgevoerd en netjes achter gelaten. Dus de volgende weer.

Door M.V.V.D.L
Op 31 maart 2020
8

Wij zijn super tevreden over de werkzaamheden. Riley heeft voor ons, ons terras opnieuw gelegd. Mooi strak. Tevens heeft hij een mooi ontwerp voor onze voortuin gemaakt en deze top uitgevoerd. Riley is vriendelijk, betrouwbaar en een harde werker.

Door L
Op 27 februari 2020
10

Riley heeft mijn tuin aangelegd. Ik was bij hem terechtgekomen, omdat ik van zijn werkwijze hoorde en ik me hierin goed kon vinden. Hij werkt namelijk erg netjes. Ook erg tevreden over het resultaat. Een aanrader!

Door C.V.P
Op 27 februari 2020
10

Riley heeft uitmuntend werk geleverd. Hij is erg betrouwbaar en vakbekwaam. Hij gaat pas weg als alles in orde is en heeft een enorme passie voor zijn werk.