Teamfoto RR Tuin & design
Stadstuin aanleggen Tilburg Wij staan in Tilburg voor u klaar!
Een Hovenier
Werkzaam in Tilburg, hoofdvestiging Etten-Leur

Stadstuin aanleggen Tilburg

Heeft u onlangs een nieuwbouwwoning gekocht waarbij de tuin nog moet worden aangelegd, of heeft u een kleine tuin die u wilt laten herinrichten? Wilt u uw stadstuin in Tilburg laten aanleggen? Dan staat RR Tuin & design voor u klaar. Vanwege onze expertise in het ontwerpen en realiseren van stadstuinen, kunnen wij elke tuin, hoe klein of groot ook, tot een droomtuin maken.

Door de kleine afmetingen van tuinen in het centrum van Tilburg en naburige wijken, hebben wij de stijltuinen van RR Tuin & design gecreëerd. Wij hebben tuinontwerpen in diverse stijlen tot leven gebracht, zoals oosterse, moderne en kindvriendelijke tuinen, evenals onderhoudsarme opties. Een bijzonder kenmerk van deze stijltuinen is de vliegensvlugge aanleg voor uw gemak.

Uw wensen zijn onze prioriteit. We helpen u bij het kiezen van passende beplanting die past bij uw stijl en passen het ontwerp aan zolang we binnen dezelfde materialen blijven. U kunt ook kiezen voor een stadstuin op maat die wij speciaal voor u ontwerpen en aanleggen naast de stijltuinen. Laat onze tuinarchitect een exclusieve tuinontwerp creëren, dat wij met spoed voor u aanleggen.

Bel ons vandaag nog om alle opties voor uw stadstuin te bespreken en een plan op maat te laten maken. Nieuwsgierig naar de prijzen? Aarzel niet en vraag gerust vrijblijvend een offerte aan. U bent goed voorbereid en weet wat u te wachten staat

Stadstuin aanleggen

Stadstuin aanleggen Tilburg RR Tuin & design

Als u een bepaalde stijl in gedachten heeft die naadloos aansluit bij uw wensen, Kies RR Tuin & design voor het aanleggen van uw stadstuin in Tilburg, wij maken uw droomtuin werkelijkheid. Onze afspraak omvat het bespreken van alle details, het maken van eventuele aanpassingen en het binnen korte tijd realiseren van uw nieuwe tuin!

In ieder ontwerp hebben we al een paar keuzes aangegeven die passen bij het tuinontwerp, maar u mag ons ook vragen om andere extra werkzaamheden uit te voeren. Wellicht wilt u genieten van een fantastische terrasoverkapping of veranda. Of wilt u liever één van de twee terrassen inruilen voor een prachtige jacuzzi? Alles valt te bespreken!

Stadstuin aanleggen Tilburg op maat

Uw stadstuin in Tilburg wordt op maat gerealiseerd door de professionaliteit van RR Tuin & design. Onze tuinarchitect helpt u graag bij het verwezenlijken van uw droombtuin. Hij zal op de afgesproken tijd langskomen om uw tuin te inspecteren en uw wensen door te nemen.

De tuinarchitect begint met het ontwerp van de tuin. Wanneer de eerste versie af is, bespreekt de tuinarchitect dit met u. Wellicht bent u ondertussen nog op nieuwe ideeën gekomen of wilt u graag nog wat wijzigen.

Na dit stadium wordt het definitieve ontwerp gecreëerd, zodat u een concreet beeld krijgt van de uiteindelijke look van uw tuin. Indien u weg bent van het ontwerp en volledig achter de scherpe offerte staat die wij aanbieden, dan stellen we samen met u een efficiënte planning op. In overleg met u wordt een effectieve planning gemaakt.

Zo weet u precies wanneer wij bij u bezig zijn en wanneer de tuin af is. Met onze doelmatige planning heeft u niet lang geen tuin. Zelfs als alles strak gepland is, passen we ons flexibel aan.

Indien u merkt tijdens het werk dat u nog iets wilt wijzigen of toevoegen, dan passen we dat meteen voor u aan. Indien u tijdens het werk bedenkt dat u nog iets wilt aanpassen of toevoegen, geef het direct aan ons door en wij regelen het voor u. Met een aangepaste tuin maken we uw droomtuin werkelijkheid.

Stadstuin aanleggen Tilburg opties

Wanneer u besluit om RR Tuin & design in te schakelen voor het aanleggen van een stadstuin in Tilburg, heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende opties! Wij zorgen voor de afhandeling van alle praktische zaken, variërend van vergunningen tot funderingen, de juiste verlichting en een beregeningsinstallatie, naast de luxe opties. Wij nemen alles van A tot Z in handen.

Hebben wij u weten te overtuigen dat wij in Tilburg en omstreken de partij zijn voor het aanleggen van stadstuinen? Bij vragen of voor het inplannen van een oriënterend gesprek, bel ons op 076 200 8628. Wilt u graag weten wat onze hoveniers voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij nemen spoedig contact met u op.

Veel gestelde vragen over stadtuin aanleggen

Het realiseren van een stadstuin betekent dat u voor diverse opties en keuzes komt te staan. We kunnen ons voorstellen dat u daarom met de nodige vragen achterblijft. Hier vindt u een opsomming van de meest gestelde vragen over dit onderwerp.

Hoeveel kost een stadstuin aanleggen?

De kosten voor het opzetten van een stadstuin variëren vanwege diverse factoren en zijn niet vastgesteld. Afhankelijk van de grootte van de tuin, het gewenste ontwerp en de materialen die worden gebruikt, kunnen de kosten voor het aanleggen van een stadstuin variëren. Maatwerk is vaak essentieel om de ruimte efficiënt te benutten en tegemoet te komen aan de behoeften van de klant.

Wat is de betekenis van een hovenier?

De taak van een hovenier omvat het ontwerpen, realiseren en onderhouden van tuinen en groenvoorzieningen. Een deskundige in tuinontwerp heeft kennis van planten, bestrating en landschapsinrichting. Hun bezigheid bestaat uit het ontwerpen van buitenruimtes die aantrekkelijk en doeltreffend zijn voor de gebruikers.

Waar op letten bij een hovenier?

Het is van groot belang om bij de keuze van een hovenier te letten op hun ervaring, referenties en eerder gerealiseerde projecten. Zo zorgt u ervoor dat ze voldoen aan uw specifieke behoeften en verwachtingen. Een goede uitlijning over de kosten, planning en de gewenste uitkomsten van het project is van groot belang.

RR Tuin & design staat voor u klaar in Tilburg
Over ons

Welkom bij ons hoveniersbedrijf, opgericht door Riley in 2017!Wij zijn een jong en ambitieus bedrijf met een grote passie voor tuinen en alles wat daarbij komt kijken. Onze werkzaamheden zijn dan ook... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 076 200 8628

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over RR Tuin & design

Welkom bij ons hoveniersbedrijf, opgericht door Riley in 2017!


Wij zijn een jong en ambitieus bedrijf met een grote passie voor tuinen en alles wat daarbij komt kijken. Onze werkzaamheden zijn dan ook zeer divers en omvatten onder andere:


Adviseren: We staan klaar om u te voorzien van deskundig advies op maat. Of u nu vragen heeft over tuinontwerp, beplanting of onderhoud, wij helpen u graag.


Ontwerp in 3D met presentatie: Met behulp van geavanceerde technologie kunnen we uw tuin tot leven brengen met gedetailleerde 3D-ontwerpen en presentaties. Zo krijgt u een realistisch beeld van het eindresultaat nog voordat we aan de slag gaan.


Realisatie van ontwerpen en renovatie: Van het aanleggen van nieuwe tuinen tot het renoveren van bestaande tuinen, wij hebben de expertise en ervaring om uw droomtuin te realiseren. We zorgen voor een professionele uitvoering en streven naar het hoogste kwaliteitsniveau.


Onderhoud van zakelijke of particuliere tuinen: Of u nu een bedrijfstuin of een privétuin heeft, wij staan voor u klaar om het onderhoud te verzorgen. Van regelmatig snoeien en maaien tot het verzorgen van beplanting en het behouden van een gezond groen landschap.


Wat ons onderscheidt, is onze passie en oog voor detail in al onze werkzaamheden. We streven ernaar om samen met u als opdrachtgever naar het gewenste resultaat toe te werken, volledig afgestemd op uw behoeften en wensen.


Heeft u interesse gekregen in ons bedrijf? We komen graag vrijblijvend bij u langs om de diverse mogelijkheden te bespreken en uw wensen in kaart te brengen. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Samen creëren we een prachtige tuin waar u van kunt genieten!


Tuinkeur

Reviews van RR Tuin & design

Door J
Op 10 juni 2023
10

Heel tevreden over het advies, communicatie en uitvoering. Zeker een aanrader!

Door I
Op 22 augustus 2022
10

Prima ervaring, aanrader!

Door G
Op 22 juli 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door M
Op 17 juli 2022
10

Ze hebben heel mooi werk geleverd. We zijn heel tevreden en hebben hem al bij meerdere mensen aanbevolen.

Door R
Op 4 maart 2022
10

Vriendelijke en snelle service, alles volgens afspraak opgeleverd. Resultaat mag er zijn.

Door J
Op 2 maart 2022
10

Prima werklui die zich aan de afspraken houden en interesse tonen voor de wensen van de klant. Prima werk geleverd. Geven ook advies over andere dingen die in de tuin kunnen gebeuren. Een AANRADER voor iedereen in de omgeving Breda , Etten Leur en gemeente Halderberge

Door I
Op 1 maart 2022
8

Riley heeft goed naar onze wensen geluisterd en vorig jaar een prachtig ontwerp gemaakt. Goed uitgevoerd en veranderingen tijdens de aanleg gingen ook soepel. Wij vonden het jammer dat hij met teveel klussen tegelijkertijd bezig was waardoor het werk langer duurde en wat slordig afgewerkt was. Nu nog steeds houdt hij een vinger aan de pols of de tuin zich goed ontwikkeld.

Door W
Op 20 januari 2022
10

Riley weet wat de klant wil en heeft verstand van zaken. Een stapje extra is geen enkel probleem voor deze jonge ondernemer. Aanrader !

Door Y
Op 11 januari 2022
8

Team Riley is hardwerkend, klantvriendelijk en kan goed probleem-oplossend werken. Niets is te veelgevraagd, Riley voldoet zeker aan zijn doel klanten zoveel mogelijk te ontzorgen.

Door P.V.D.S
Op 10 januari 2022
10

Zeer nette jongeman, komt afspraken perfect na.

Door J
Op 7 september 2021
8
Review heeft geen inhoud
Door R.S
Op 7 juli 2020
10

Prima service! Goede kennis van zaken, goede inzet, redelijke prijzen

Door P
Op 14 april 2020
10

Eerlijk en open bedrijf, komt afspraken goed na en geeft goed advies. Werkzaam heden perfect uitgevoerd en netjes achter gelaten. Dus de volgende weer.

Door M.V.V.D.L
Op 31 maart 2020
8

Wij zijn super tevreden over de werkzaamheden. Riley heeft voor ons, ons terras opnieuw gelegd. Mooi strak. Tevens heeft hij een mooi ontwerp voor onze voortuin gemaakt en deze top uitgevoerd. Riley is vriendelijk, betrouwbaar en een harde werker.

Door L
Op 27 februari 2020
10

Riley heeft mijn tuin aangelegd. Ik was bij hem terechtgekomen, omdat ik van zijn werkwijze hoorde en ik me hierin goed kon vinden. Hij werkt namelijk erg netjes. Ook erg tevreden over het resultaat. Een aanrader!

Door C.V.P
Op 27 februari 2020
10

Riley heeft uitmuntend werk geleverd. Hij is erg betrouwbaar en vakbekwaam. Hij gaat pas weg als alles in orde is en heeft een enorme passie voor zijn werk.