Teamfoto RR Tuin & design
Beplantingsplan opstellen Tilburg Wij staan in Tilburg voor u klaar!
Een Hovenier
Werkzaam in Tilburg, hoofdvestiging Etten-Leur

Beplantingsplan opstellen Tilburg

Denkt u aan een nieuwe tuin aanleggen met beplanting, of wilt u de beplanting in uw bestaande tuin vernieuwen? Kom in gesprek met de ervaren hoveniers van RR Tuin & design voor een beplantingsplan op maat! Onze bekwame groenvoorzieningsexperts van RR Tuin & design zetten zich in om uw visie werkelijkheid te maken, of het nu gaat om een compleet nieuwe tuinaanleg met beplanting of om het vernieuwen van de beplanting in uw bestaande tuin.

Voordat we aan de slag gaan met het beplantingsplan, plannen we eerst een afspraak in om uw voorkeuren te bespreken en uw tuin te bekijken. Wanneer we langskomen, richten we ons op uw voorkeuren, de gewenste uitstraling van uw tuin en eventuele specifieke wensen. Bij het creëren van een beplantingsplan, hechten we belang aan bepaalde zaken:

  • Hoe is de situering van de tuin ten opzichte van de zon?
  • Wat is de kwaliteit van de grond en welke kleuren worden in de tuin gebruikt?
  • Wat is het ontwerp van de tuin en welke vormgeving wordt toegepast?

Uw wensen en de stijl van uw tuin zijn bepalend voor het uiteindelijke beplantingsplan. Onze medewerkers helpen u graag verder en zijn bereikbaar op 076 200 8628. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan, wij helpen u graag verder.

Plant inrichting tuin

Beplantingsplan Tilburg opstellen

Het opmaken van een beplantingsplan wordt doorgaans gedaan in combinatie met het tuinontwerp, maar wij kunnen ook een beplantingsplan maken voor uw bestaande tuin in Tilburg. Overweegt u een nieuw tuinontwerp te laten maken of wilt u juist uw huidige tuin verfraaien met een op maat gesneden beplantingsplan. Ontvang vakkundige begeleiding en innovatieve oplossingen van onze professionals in Tilburg en de directe omgeving.

Wanneer wij aan de slag gaan met uw beplantingsplan, nemen we niet alleen alle plantensoorten op, maar ook de belangrijkste kenmerken die daarbij van belang zijn. Het beplantingsplan besteedt aandacht aan de hoogte, kleuren en bloeiperiode. Niet alleen bij de aanleg van ons, maar ook wat u in de jaren kunt verwachten weet u precies.

Onze beplantingsplannen voor Tilburg geven precies aan waar elke bloem, plant, heester en boom moet worden geplaatst. Hierdoor bent u op de hoogte van wat u van ons kunt verwachten, terwijl onze hoveniers ook precies weten waar en in welke hoeveelheden elke plant moet worden geplaatst. Op deze manier passen we niet alleen precies bij uw verwachtingen, maar kunnen onze hoveniers ook efficiënt te werk gaan bij het planten, met een resultaat dat perfect past bij uw buitenruimte-ideeën.

Beplantingsplan Tilburg RR Tuin & design!

Overweegt u ook om uw tuin te verrijken met de mooiste beplanting? Laat ons bij RR Tuin & design een beplantingsplan voor Tilburg en omstreken op maat maken. Zo zal uw tuin straks alleen bestaan uit beplanting die bij u past en die voldoet aan uw onderhoudswensen.

Op uw verzoek kunnen we zelfs uw hele tuin opnieuw inrichten. Bel gelijk naar 076 200 8628 om een afspraak te maken of vul ons contactformulier in voor bijkomende informatie. Graag gaan we met u in gesprek, dus schroom niet om ons te benaderen!

Veel gestelde vragen over een beplantingsplan

Kom meer te weten over de kosten en inhoud van beplantingsplannen en welke planten geschikt zijn voor de erfgrens. Ontdek welke factoren invloed hebben op de kosten en leer hoe u met uw budget uw tuin op een prachtige manier kunt inrichten. Ontvang waardevolle inzichten over het opstellen en uitvoeren van beplantingsplannen, zodat u uw buitenruimte kunt transformeren in een weelderig en harmonieus groen paradijs.

Hoeveel kost het laten ontwikkelen van een beplantingsplan?

De tarieven voor een beplantingsplan worden vaak berekend als een percentage van de totale tuinontwerpkosten, meestal rond de 50%. Besef dat het percentage per hovenier anders kan zijn.

Welke vegetatie is passend bij de erfgrens?

Langs de erfgrens zijn specifieke regels van toepassing voor de beplanting: bomen dienen minstens twee meter en heesters of heggen een halve meter van de grens te blijven, mits ze niet hoger zijn dan de scheidsmuur, zodat buren geen bezwaar kunnen maken. Voordat u begint met beplanting, check de lokale voorschriften en eventuele afspraken met buren.

Wat brengt extra kosten met zich mee bij een tuinaanleg?

Het gebruik van hoogwaardige materialen, de toevoeging van speciale functies, waterpartijen of sfeerverlichting, en de complexiteit van het ontwerp, kunnen een tuin duurder maken dan de gemiddelde prijs. Gelukkig gaat het hier slechts om extra's en kunt u uw tuin ook voordelig laten ontwerpen!

Wat staat er gewoonlijk in een beplantingsplan?

Het beplantingsplan biedt een gedetailleerde blik op de diverse plantensoorten, hun posities in de tuin en de afstand tussen hen, met aandacht voor groeipatronen, kleuren en seizoensinvloeden. Ons doel is om een aantrekkelijke beplanting te realiseren die in lijn is met de wensen van de klant en de omgeving.

RR Tuin & design staat voor u klaar in Tilburg
Over ons

Welkom bij ons hoveniersbedrijf, opgericht door Riley in 2017!Wij zijn een jong en ambitieus bedrijf met een grote passie voor tuinen en alles wat daarbij komt kijken. Onze werkzaamheden zijn dan ook... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 076 200 8628

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over RR Tuin & design

Welkom bij ons hoveniersbedrijf, opgericht door Riley in 2017!


Wij zijn een jong en ambitieus bedrijf met een grote passie voor tuinen en alles wat daarbij komt kijken. Onze werkzaamheden zijn dan ook zeer divers en omvatten onder andere:


Adviseren: We staan klaar om u te voorzien van deskundig advies op maat. Of u nu vragen heeft over tuinontwerp, beplanting of onderhoud, wij helpen u graag.


Ontwerp in 3D met presentatie: Met behulp van geavanceerde technologie kunnen we uw tuin tot leven brengen met gedetailleerde 3D-ontwerpen en presentaties. Zo krijgt u een realistisch beeld van het eindresultaat nog voordat we aan de slag gaan.


Realisatie van ontwerpen en renovatie: Van het aanleggen van nieuwe tuinen tot het renoveren van bestaande tuinen, wij hebben de expertise en ervaring om uw droomtuin te realiseren. We zorgen voor een professionele uitvoering en streven naar het hoogste kwaliteitsniveau.


Onderhoud van zakelijke of particuliere tuinen: Of u nu een bedrijfstuin of een privétuin heeft, wij staan voor u klaar om het onderhoud te verzorgen. Van regelmatig snoeien en maaien tot het verzorgen van beplanting en het behouden van een gezond groen landschap.


Wat ons onderscheidt, is onze passie en oog voor detail in al onze werkzaamheden. We streven ernaar om samen met u als opdrachtgever naar het gewenste resultaat toe te werken, volledig afgestemd op uw behoeften en wensen.


Heeft u interesse gekregen in ons bedrijf? We komen graag vrijblijvend bij u langs om de diverse mogelijkheden te bespreken en uw wensen in kaart te brengen. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Samen creëren we een prachtige tuin waar u van kunt genieten!


Tuinkeur

Reviews van RR Tuin & design

Door J
Op 10 juni 2023
10

Heel tevreden over het advies, communicatie en uitvoering. Zeker een aanrader!

Door I
Op 22 augustus 2022
10

Prima ervaring, aanrader!

Door G
Op 22 juli 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door M
Op 17 juli 2022
10

Ze hebben heel mooi werk geleverd. We zijn heel tevreden en hebben hem al bij meerdere mensen aanbevolen.

Door R
Op 4 maart 2022
10

Vriendelijke en snelle service, alles volgens afspraak opgeleverd. Resultaat mag er zijn.

Door J
Op 2 maart 2022
10

Prima werklui die zich aan de afspraken houden en interesse tonen voor de wensen van de klant. Prima werk geleverd. Geven ook advies over andere dingen die in de tuin kunnen gebeuren. Een AANRADER voor iedereen in de omgeving Breda , Etten Leur en gemeente Halderberge

Door I
Op 1 maart 2022
8

Riley heeft goed naar onze wensen geluisterd en vorig jaar een prachtig ontwerp gemaakt. Goed uitgevoerd en veranderingen tijdens de aanleg gingen ook soepel. Wij vonden het jammer dat hij met teveel klussen tegelijkertijd bezig was waardoor het werk langer duurde en wat slordig afgewerkt was. Nu nog steeds houdt hij een vinger aan de pols of de tuin zich goed ontwikkeld.

Door W
Op 20 januari 2022
10

Riley weet wat de klant wil en heeft verstand van zaken. Een stapje extra is geen enkel probleem voor deze jonge ondernemer. Aanrader !

Door Y
Op 11 januari 2022
8

Team Riley is hardwerkend, klantvriendelijk en kan goed probleem-oplossend werken. Niets is te veelgevraagd, Riley voldoet zeker aan zijn doel klanten zoveel mogelijk te ontzorgen.

Door P.V.D.S
Op 10 januari 2022
10

Zeer nette jongeman, komt afspraken perfect na.

Door J
Op 7 september 2021
8
Review heeft geen inhoud
Door R.S
Op 7 juli 2020
10

Prima service! Goede kennis van zaken, goede inzet, redelijke prijzen

Door P
Op 14 april 2020
10

Eerlijk en open bedrijf, komt afspraken goed na en geeft goed advies. Werkzaam heden perfect uitgevoerd en netjes achter gelaten. Dus de volgende weer.

Door M.V.V.D.L
Op 31 maart 2020
8

Wij zijn super tevreden over de werkzaamheden. Riley heeft voor ons, ons terras opnieuw gelegd. Mooi strak. Tevens heeft hij een mooi ontwerp voor onze voortuin gemaakt en deze top uitgevoerd. Riley is vriendelijk, betrouwbaar en een harde werker.

Door L
Op 27 februari 2020
10

Riley heeft mijn tuin aangelegd. Ik was bij hem terechtgekomen, omdat ik van zijn werkwijze hoorde en ik me hierin goed kon vinden. Hij werkt namelijk erg netjes. Ook erg tevreden over het resultaat. Een aanrader!

Door C.V.P
Op 27 februari 2020
10

Riley heeft uitmuntend werk geleverd. Hij is erg betrouwbaar en vakbekwaam. Hij gaat pas weg als alles in orde is en heeft een enorme passie voor zijn werk.