Teamfoto RR Tuin & design
Kleine tuin aanleggen Tilburg Wij staan in Tilburg voor u klaar!
Een Hovenier
Werkzaam in Tilburg, hoofdvestiging Etten-Leur

Kleine tuin aanleggen Tilburg

In Tilburg en directe omgeving vindt u vaak huizen met kleine tuinen, die ook wel stadstuinen genoemd worden. Men denkt vaak dat er met kleine tuinen weinig te doen is, maar dat klopt niet helemaal. Met behulp van een goed doordacht ontwerp met verschillende elementen en hoogten kunnen wij een prachtige kleine tuin aanleggen die het gevoel van een grotere tuin opwekt.

Bij ons mag u rekenen op kwaliteit van de bovenste plank, door ons vakmanschap en gepersonaliseerd maatwerk. U kunt ervoor kiezen om zelf een ontwerp voor te stellen of er een te laten maken door onze tuinarchitect. Dankzij onze bekwaamheid in het creëren van kleine tuinen in Tilburg, ervaart u geen overlast en kunt u direct van uw nieuwe tuin genieten zodra het project is voltooid.

Kleine tuin aanleggen Tilburg

Weet u nog niet precies wat u wilt en kunt u wel wat inspiratie gebruiken? Onze professionele tuinarchitect komt graag naar u toe om de opties te bespreken en samen met u een tuinontwerp te ontwerpen. Met onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van de beste tuin binnen uw budget!

Hecht u waarde aan een tuin die volledig maatwerk is? Onze tuinarchitect komt langs om een tuin speciaal voor u te ontwerpen en na het ontwerp starten we met de aanleg van uw kleine tuin in Tilburg. Voor vragen of afspraken, bel 076 200 8628 of mail ons via het contactformulier. Aarzel niet om ons te bereiken via 076 200 8628 of ons een mail te sturen via het contactformulier als u vragen heeft of meer informatie wilt.

Kleine tuin aanleggen maatwerk

Wanneer u een kleine tuin in Tilburg bezit, heeft u mogelijk al inspiratie voor kleine tuinen opgedaan. Maar hoe implementeert u deze inspiratie in uw eigen tuin? Voor het realiseren van een klein tuinontwerp op maat, komt onze tuinarchitect graag bij u langs. Een consult van onze tuinarchitect bij u thuis om uw ideeën, wensen en stijlvoorkeuren te bespreken is op komst.

Hij gaat ook even in uw tuin op onderzoek uit om alvast wat inspiratie op te doen. Nadat alle informatie is verzameld, zetten we ons aan de tekentafel om het ontwerp te realiseren. Daarnaast zetten we alles om naar een prachtig ontwerp.

Wij betrekken graag uw input en bieden verschillende mogelijkheden en oplossingen ter overweging. Na afronding van het eerste ontwerp, komen we weer met u bij elkaar om dit te bespreken. De wijzigingen worden met u doorgenomen en als er nieuwe ideeën of wensen zijn, passen we die onmiddellijk aan.

Kleine tuin

Kleine tuin aanleggen mogelijkheden

Het hebben van een kleine tuin betekent niet dat u onmiddellijk aan beperkingen moet denken. Het aanleggen van een kleine tuin biedt diverse mogelijkheden. Zelfs een vijver, jacuzzi of veranda is mogelijk.

Door verschillende elementen, materialen en hoogteverschillen te integreren, kunnen we uw kleine tuin een grotere look geven. Mocht u bezig zijn met plannen voor een pergola, overkapping of klein zwembad, dan helpen wij u daar graag bij. Ten slotte zijn wij gespecialiseerd in bestrating en tegelwerk voor kleine tuinen.

Vraagt u zich af wat onze mogelijkheden zijn voor het aanleggen van kleine tuinen in Tilburg? Aarzel niet om te bellen met onze hoveniers op 076 200 8628 of een vrijblijvende offerte aan te vragen. Met plezier gaan wij met u om tafel zitten en met toewijding werken aan het realiseren van uw droomtuin in uw kleine tuin.

We kunnen namelijk met zekerheid zeggen dat ons dit gaat lukken. Met onze expertise in tuinaanleg en specialisten die hierin uitblinken, zijn we in staat om elk project op het gebied van tuinaanleg voor u uit te voeren. Neem dus gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Veel gestelde vragen over kleine tuin aanleggen

Wanneer u bezig bent met het realiseren van een kleine tuin, zult u zien dat er tal van keuzes op u afkomen. Er zijn talloze mogelijkheden, diverse kosten en informatie die waarschijnlijk veel vragen oproepen. Met het oog op oriëntatie hebben wij de meest gestelde vragen voor u op een rijtje gezet om u te helpen.

Wat kost het aanleggen van een kleine tuin?

De kosten voor het ontwikkelen van een kleine tuin kunnen verschillen op basis van kenmerken zoals de gewenste functies, materialen en de complexiteit van het plan. Maatwerk kan cruciaal zijn om de ruimte zo efficiënt mogelijk te benutten. Een offerte aanvragen geeft u inzicht in de geschatte kosten van het project.

Wat is de beste tijd om een tuin aan te leggen?

Vaak zijn het voorjaar en de herfst de optimale momenten om een tuin te creëren. Bij zacht weer en de aanwezigheid van voldoende vocht groeien planten goed. Door extreme hitte of vorst te ontlopen, kunnen de planten zich goed wortelen en aanpassen aan hun nieuwe leefomgeving.

Is hovenier een zwaar beroep?

Door taken als graven, zware voorwerpen tillen en langdurig staand werken, wordt het beroep van hovenier als fysiek veeleisend ervaren. Hoveniers genieten vaak van het transformeren van buitenruimtes en het creëren van prachtige tuinoases. Het uitoefenen van het ambacht is voor onze hoveniers een kwestie van trots en passie.

RR Tuin & design staat voor u klaar in Tilburg
Over ons

Welkom bij ons hoveniersbedrijf, opgericht door Riley in 2017!Wij zijn een jong en ambitieus bedrijf met een grote passie voor tuinen en alles wat daarbij komt kijken. Onze werkzaamheden zijn dan ook... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 076 200 8628

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over RR Tuin & design

Welkom bij ons hoveniersbedrijf, opgericht door Riley in 2017!


Wij zijn een jong en ambitieus bedrijf met een grote passie voor tuinen en alles wat daarbij komt kijken. Onze werkzaamheden zijn dan ook zeer divers en omvatten onder andere:


Adviseren: We staan klaar om u te voorzien van deskundig advies op maat. Of u nu vragen heeft over tuinontwerp, beplanting of onderhoud, wij helpen u graag.


Ontwerp in 3D met presentatie: Met behulp van geavanceerde technologie kunnen we uw tuin tot leven brengen met gedetailleerde 3D-ontwerpen en presentaties. Zo krijgt u een realistisch beeld van het eindresultaat nog voordat we aan de slag gaan.


Realisatie van ontwerpen en renovatie: Van het aanleggen van nieuwe tuinen tot het renoveren van bestaande tuinen, wij hebben de expertise en ervaring om uw droomtuin te realiseren. We zorgen voor een professionele uitvoering en streven naar het hoogste kwaliteitsniveau.


Onderhoud van zakelijke of particuliere tuinen: Of u nu een bedrijfstuin of een privétuin heeft, wij staan voor u klaar om het onderhoud te verzorgen. Van regelmatig snoeien en maaien tot het verzorgen van beplanting en het behouden van een gezond groen landschap.


Wat ons onderscheidt, is onze passie en oog voor detail in al onze werkzaamheden. We streven ernaar om samen met u als opdrachtgever naar het gewenste resultaat toe te werken, volledig afgestemd op uw behoeften en wensen.


Heeft u interesse gekregen in ons bedrijf? We komen graag vrijblijvend bij u langs om de diverse mogelijkheden te bespreken en uw wensen in kaart te brengen. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Samen creëren we een prachtige tuin waar u van kunt genieten!


Tuinkeur

Reviews van RR Tuin & design

Door J
Op 10 juni 2023
10

Heel tevreden over het advies, communicatie en uitvoering. Zeker een aanrader!

Door I
Op 22 augustus 2022
10

Prima ervaring, aanrader!

Door G
Op 22 juli 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door M
Op 17 juli 2022
10

Ze hebben heel mooi werk geleverd. We zijn heel tevreden en hebben hem al bij meerdere mensen aanbevolen.

Door R
Op 4 maart 2022
10

Vriendelijke en snelle service, alles volgens afspraak opgeleverd. Resultaat mag er zijn.

Door J
Op 2 maart 2022
10

Prima werklui die zich aan de afspraken houden en interesse tonen voor de wensen van de klant. Prima werk geleverd. Geven ook advies over andere dingen die in de tuin kunnen gebeuren. Een AANRADER voor iedereen in de omgeving Breda , Etten Leur en gemeente Halderberge

Door I
Op 1 maart 2022
8

Riley heeft goed naar onze wensen geluisterd en vorig jaar een prachtig ontwerp gemaakt. Goed uitgevoerd en veranderingen tijdens de aanleg gingen ook soepel. Wij vonden het jammer dat hij met teveel klussen tegelijkertijd bezig was waardoor het werk langer duurde en wat slordig afgewerkt was. Nu nog steeds houdt hij een vinger aan de pols of de tuin zich goed ontwikkeld.

Door W
Op 20 januari 2022
10

Riley weet wat de klant wil en heeft verstand van zaken. Een stapje extra is geen enkel probleem voor deze jonge ondernemer. Aanrader !

Door Y
Op 11 januari 2022
8

Team Riley is hardwerkend, klantvriendelijk en kan goed probleem-oplossend werken. Niets is te veelgevraagd, Riley voldoet zeker aan zijn doel klanten zoveel mogelijk te ontzorgen.

Door P.V.D.S
Op 10 januari 2022
10

Zeer nette jongeman, komt afspraken perfect na.

Door J
Op 7 september 2021
8
Review heeft geen inhoud
Door R.S
Op 7 juli 2020
10

Prima service! Goede kennis van zaken, goede inzet, redelijke prijzen

Door P
Op 14 april 2020
10

Eerlijk en open bedrijf, komt afspraken goed na en geeft goed advies. Werkzaam heden perfect uitgevoerd en netjes achter gelaten. Dus de volgende weer.

Door M.V.V.D.L
Op 31 maart 2020
8

Wij zijn super tevreden over de werkzaamheden. Riley heeft voor ons, ons terras opnieuw gelegd. Mooi strak. Tevens heeft hij een mooi ontwerp voor onze voortuin gemaakt en deze top uitgevoerd. Riley is vriendelijk, betrouwbaar en een harde werker.

Door L
Op 27 februari 2020
10

Riley heeft mijn tuin aangelegd. Ik was bij hem terechtgekomen, omdat ik van zijn werkwijze hoorde en ik me hierin goed kon vinden. Hij werkt namelijk erg netjes. Ook erg tevreden over het resultaat. Een aanrader!

Door C.V.P
Op 27 februari 2020
10

Riley heeft uitmuntend werk geleverd. Hij is erg betrouwbaar en vakbekwaam. Hij gaat pas weg als alles in orde is en heeft een enorme passie voor zijn werk.