Teamfoto RR Tuin & design
Tuinaanleg Tilburg Wij staan in Tilburg voor u klaar!
Een Hovenier
Werkzaam in Tilburg, hoofdvestiging Etten-Leur

Tuinaanleg Tilburg

Heeft u een betrouwbare hovenier nodig voor de aanleg van uw tuin in Tilburg? Wij bij RR Tuin & design leggen met passie en vakmanschap uw droomtuin aan. Met ontelbare succesvolle projecten en klanten die tevreden zijn, hebben wij bewezen dat wij dé hoveniers in Tilburg en omstreken zijn voor het aanleggen van mooie tuinen.

Onze ervaren hoveniers staan klaar om met u te overleggen over de plannen en opties, zonder enige verplichtingen of kosten. Of u nu kiest voor een nieuwe tuin of een renovatie, wij zijn de hoveniers die u nodig heeft! Dankzij onze samenwerking met specialisten in tuinverlichting, zwembadbouw, beregening en beplanting, realiseren we het optimale resultaat dat perfect aansluit bij uw wensen!

Bij RR Tuin & design staat professioneel advies voor u klaar bij het aanleggen van uw tuin. Wij zijn gereed in Tilburg en nabijgelegen gebieden om uw tuindromen werkelijkheid te laten worden. Laat ons uw tuin omtoveren tot een oase van rust en schoonheid, waar u vele jaren kunt genieten.

Onze hoveniers zijn beschikbaar voor een persoonlijk gesprek over de aanleg van uw droomtuin. Bent u nieuwsgierig naar de opties? Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op via 076 200 8628 of vraag vrijblijvend een offerte aan..

Tuin aanleggen Tilburg vanuit ons tuinontwerp?

Zodra we samen uw ideeën hebben vertaald naar een prachtig tuinontwerp en een passende offerte, kunnen we van start gaan met het realiseren van uw droomtuin. Ons streven is om u volledig mee te nemen in het proces en uiteindelijk te verbazen met een wow-effect! Bent u klaar om te genieten van uw fantastische nieuwe tuin?

Tuin aanleggen Tilburg vanuit uw eigen tuinontwerp

Indien u al een specifiek ontwerp in gedachten heeft, kunnen wij daar direct op inspringen. Van uw eigen tuinontwerp maken wij een schitterende tuin op maat die uw dromen werkelijkheid maakt. Kies voor onze hoveniers in Tilburg en omliggende gebieden voor vakmanschap en toewijding. We zijn er om uw ideeën tot leven te brengen en u te helpen bij het realiseren van uw droomtuin.

Tuinaanleg Tilburg: De realisatie van uw droomtuin

Bij RR Tuin & design is het vanzelfsprekend dat uw tuin dé plek moet zijn om te ontspannen en te genieten. Of u nu niet blij bent met uw huidige tuin, uw tuin wilt herstellen of een geheel nieuwe tuin wilt laten aanleggen. Heeft u interesse in het aanleggen van een tuin in Tilburg en omgeving? RR Tuin & design staat tot uw dienst!

Het laten aanleggen van een tuin

Fases tuinaanleg Tilburg

Bij RR Tuin & design is het ontwerpen van een nieuwe tuin een prioritaire opdracht die in diverse fasen wordt doorlopen. Het start met een duidelijk tuinontwerp, waar al uw wensen en ideeën worden verwerkt. Dit ontwerp is de basis voor de verdere ontwikkeling van uw tuinaanleg.

Fase 1: Inventarisatie en tuinontwerp

We starten met een gesprek waarin we uw verlangens en noden bespreken, we zullen onze lange ervaring combineren met wat u wenst. Hoopt u op een onderhoudsvriendelijke tuin, verschillende zitplekjes of misschien zelfs een buitenkeuken? Onze ervaren tuinontwerper zal uw visie vertalen naar een persoonlijk ontwerp voor uw tuin.

Fase 2: Planning en maatwerk offerte

Voordat we het definitieve ontwerp presenteren, bespreken we graag een schets met u en verwerken we uw feedback, alleen als u tevreden bent, gaan we verder. Zodra het tuinontwerp is goedgekeurd, maken we een specifieke offerte op waarin tal van aspecten van de tuinaanleg zijn opgenomen, met inbegrip van grondwerk, beplanting en verlichting.

Fase 3: Vakkundig uitvoeren van de tuinaanleg

Na goedkeuring van het tuinontwerp maken we samen een afspraak voor de aanvang van de tuinaanleg, zodat uw nieuwe tuinproject spoedig van start kan gaan. Onze hoveniers zorgen ervoor dat alle benodigde materialen op tijd aanwezig zijn, we beginnen met het leegruimen van de oude tuin en gaan vervolgens aan de slag met het aanleggen van de bestrating, eventuele houtbouw en het plaatsen van de planten.

Fase 4: Vakkundige afronding en nazorg

Na afronding van de tuinaanleg nodigen we u uit voor een opleveringsafspraak waarbij we gezamenlijk de tuin inspecteren en eventuele laatste wijzigingen aanbrengen, zodat uw tevredenheid gegarandeerd is. Tot slot bieden we altijd een advies over tuinonderhoud aan om ervoor te zorgen dat uw tuin goed wordt verzorgd, zodat u altijd kunt genieten van een prachtige tuin.

Laat je tuin realiseren door RR Tuin & design!

Ons doel bij RR Tuin & design is om jouw droomtuin in Tilburg en de omgeving te realiseren, zodat je volop kunt genieten van een schitterende nieuwe tuin. Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend gesprek via 076 200 8628 of ontdek wat wij voor jou en jouw tuin kunnen betekenen door het offerteformulier in te vullen.

Kosten tuinaanleg in Tilburg?

Het is logisch dat u benieuwd bent naar de kosten van tuinaanleg, dat begrijpen we. Er is geen vast antwoord op de prijs van tuinaanleg, aangezien deze afhangt van meerdere factoren. U kunt helemaal los gaan met uw tuinaanleg in Tilburg, zo extravagant als u maar wilt.

Enkele factoren die de prijs van een tuinaanleg beïnvloeden:

 • Complexiteit van het ontwerp
  Een complex tuinontwerp kan de kosten verhogen door de extra arbeid en materialen die nodig zijn.
 • Materiaalkeuze
  Materiaalkeuze is een belangrijke factor voor de prijs van een tuinaanleg. Bijvoorbeeld de bestrating van de tuin. De steenprijzen kunnen sterk variëren.
 • Voorbereiding
  Een tuinaanleg vergt altijd voorbereidingswerkzaamheden, zoals het leeghalen van de huidige tuin en het verwijderen van planten. Hierin is de keuze om het uit te besteden of om het zelf te doen.
 • Grondconditie
  De staat van de grond kan voorbereidingswerkzaamheden vereisen, voordat de aanleg kan beginnen. Dit is een factor die invloed kan hebben voor de prijs.
 • Zelf aanleggen of uitbesteden
  Doet u zelf de aanleg of laat u het aanleggen door een hovenier?

Verschillende aspecten kunnen de kosten bepalen, maar uw eigen beslissingen zijn doorslaggevend bij het vaststellen van de uiteindelijke prijs. Benieuwd naar de tarieven voor een professionele tuinaanleg in Tilburg? Vraag kosteloos een offerte aan of neem contact op met een van onze experts op het gebied van tuinaanleg 076 200 8628.

Veel gestelde vragen over tuinaanleg

Veel mensen hebben vragen over tuinaanleg, en daarom hebben we enkele veelgestelde vragen over het aanleggen van tuinen beantwoord! Wij merken dat er veel vragen zijn over dit onderwerp. Daarom hebben we enkele van de meest gestelde vragen over tuinaanleg beantwoord!

Wat kost tuinaanleg per uur?

Bij het berekenen van de kosten voor tuinaanleg per uur wordt gekeken naar diverse factoren, waaronder de kennis van de tuinprofessional, het type tuinwerkzaamheden, en eventuele specifieke projectvereisten. Voor een gedetailleerd inzicht in de verwachte kosten, is het verstandig om met een hovenier te overleggen en een offerte aan te vragen. Op die manier heeft u een concreet idee van de kosten verbonden aan uw tuinaanleg.

Wat kost tuinonderhoud per m2?

Als u overweegt om een nieuwe tuin te laten aanleggen, is het verstandig hier een deel van in de herfst en winter te plannen. In deze periode kunnen de grondwerken en de aanleg van niet-levende structuren zoals paden en terrassen plaatsvinden. Dit maakt uw tuin gereed voor beplanting in de lente, wanneer de groeiomstandigheden optimaal zijn.

Wat is het juiste moment voor een tuinaanleg?

De kosten voor het onderhouden van uw tuin per vierkante meter zijn divers en hangen af van het onderhoudsniveau, het soort beplanting en eventuele specifieke wensen. Om een nauwkeurige kostenberekening te ontvangen, is het slim om een offerte aan te vragen bij een lokaal tuinonderhoudsbedrijf en uw tuinwensen concreet te maken. Op die manier ontvangt u een exacte kostenindicatie voor het onderhouden van uw tuin!

RR Tuin & design staat voor u klaar in Tilburg
Over ons

Welkom bij ons hoveniersbedrijf, opgericht door Riley in 2017!Wij zijn een jong en ambitieus bedrijf met een grote passie voor tuinen en alles wat daarbij komt kijken. Onze werkzaamheden zijn dan ook... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 076 200 8628

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over RR Tuin & design

Welkom bij ons hoveniersbedrijf, opgericht door Riley in 2017!


Wij zijn een jong en ambitieus bedrijf met een grote passie voor tuinen en alles wat daarbij komt kijken. Onze werkzaamheden zijn dan ook zeer divers en omvatten onder andere:


Adviseren: We staan klaar om u te voorzien van deskundig advies op maat. Of u nu vragen heeft over tuinontwerp, beplanting of onderhoud, wij helpen u graag.


Ontwerp in 3D met presentatie: Met behulp van geavanceerde technologie kunnen we uw tuin tot leven brengen met gedetailleerde 3D-ontwerpen en presentaties. Zo krijgt u een realistisch beeld van het eindresultaat nog voordat we aan de slag gaan.


Realisatie van ontwerpen en renovatie: Van het aanleggen van nieuwe tuinen tot het renoveren van bestaande tuinen, wij hebben de expertise en ervaring om uw droomtuin te realiseren. We zorgen voor een professionele uitvoering en streven naar het hoogste kwaliteitsniveau.


Onderhoud van zakelijke of particuliere tuinen: Of u nu een bedrijfstuin of een privétuin heeft, wij staan voor u klaar om het onderhoud te verzorgen. Van regelmatig snoeien en maaien tot het verzorgen van beplanting en het behouden van een gezond groen landschap.


Wat ons onderscheidt, is onze passie en oog voor detail in al onze werkzaamheden. We streven ernaar om samen met u als opdrachtgever naar het gewenste resultaat toe te werken, volledig afgestemd op uw behoeften en wensen.


Heeft u interesse gekregen in ons bedrijf? We komen graag vrijblijvend bij u langs om de diverse mogelijkheden te bespreken en uw wensen in kaart te brengen. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Samen creëren we een prachtige tuin waar u van kunt genieten!


Tuinkeur

Reviews van RR Tuin & design

Door J
Op 10 juni 2023
10

Heel tevreden over het advies, communicatie en uitvoering. Zeker een aanrader!

Door I
Op 22 augustus 2022
10

Prima ervaring, aanrader!

Door G
Op 22 juli 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door M
Op 17 juli 2022
10

Ze hebben heel mooi werk geleverd. We zijn heel tevreden en hebben hem al bij meerdere mensen aanbevolen.

Door R
Op 4 maart 2022
10

Vriendelijke en snelle service, alles volgens afspraak opgeleverd. Resultaat mag er zijn.

Door J
Op 2 maart 2022
10

Prima werklui die zich aan de afspraken houden en interesse tonen voor de wensen van de klant. Prima werk geleverd. Geven ook advies over andere dingen die in de tuin kunnen gebeuren. Een AANRADER voor iedereen in de omgeving Breda , Etten Leur en gemeente Halderberge

Door I
Op 1 maart 2022
8

Riley heeft goed naar onze wensen geluisterd en vorig jaar een prachtig ontwerp gemaakt. Goed uitgevoerd en veranderingen tijdens de aanleg gingen ook soepel. Wij vonden het jammer dat hij met teveel klussen tegelijkertijd bezig was waardoor het werk langer duurde en wat slordig afgewerkt was. Nu nog steeds houdt hij een vinger aan de pols of de tuin zich goed ontwikkeld.

Door W
Op 20 januari 2022
10

Riley weet wat de klant wil en heeft verstand van zaken. Een stapje extra is geen enkel probleem voor deze jonge ondernemer. Aanrader !

Door Y
Op 11 januari 2022
8

Team Riley is hardwerkend, klantvriendelijk en kan goed probleem-oplossend werken. Niets is te veelgevraagd, Riley voldoet zeker aan zijn doel klanten zoveel mogelijk te ontzorgen.

Door P.V.D.S
Op 10 januari 2022
10

Zeer nette jongeman, komt afspraken perfect na.

Door J
Op 7 september 2021
8
Review heeft geen inhoud
Door R.S
Op 7 juli 2020
10

Prima service! Goede kennis van zaken, goede inzet, redelijke prijzen

Door P
Op 14 april 2020
10

Eerlijk en open bedrijf, komt afspraken goed na en geeft goed advies. Werkzaam heden perfect uitgevoerd en netjes achter gelaten. Dus de volgende weer.

Door M.V.V.D.L
Op 31 maart 2020
8

Wij zijn super tevreden over de werkzaamheden. Riley heeft voor ons, ons terras opnieuw gelegd. Mooi strak. Tevens heeft hij een mooi ontwerp voor onze voortuin gemaakt en deze top uitgevoerd. Riley is vriendelijk, betrouwbaar en een harde werker.

Door L
Op 27 februari 2020
10

Riley heeft mijn tuin aangelegd. Ik was bij hem terechtgekomen, omdat ik van zijn werkwijze hoorde en ik me hierin goed kon vinden. Hij werkt namelijk erg netjes. Ook erg tevreden over het resultaat. Een aanrader!

Door C.V.P
Op 27 februari 2020
10

Riley heeft uitmuntend werk geleverd. Hij is erg betrouwbaar en vakbekwaam. Hij gaat pas weg als alles in orde is en heeft een enorme passie voor zijn werk.