Teamfoto RR Tuin & design
Tuinontwerp Tilburg Wij staan in Tilburg voor u klaar!
Een Hovenier
Werkzaam in Tilburg, hoofdvestiging Etten-Leur

Tuinontwerp Tilburg

Bij RR Tuin & design zijn we specialist in het ontwerpen en realiseren van alle soorten tuinen. Onze deskundigheid ligt bij het ontwerpen van exclusieve en stijlvolle tuinen, maar we hebben tevens ervaring met reguliere stadstuinen. Voor alle projecten in Tilburg en de omgeving ontwikkelen onze ontwerpers van RR Tuin & design een op maat gemaakt tuinplan.

Laat u vrijblijvend inspireren door ons gevarieerde aanbod. Voor persoonlijk advies kunt u altijd terecht bij onze tuinarchitecten 076 200 8628. Bel ons voor een afspraak! Wij geven u graag advies!

Een tuin die steeds mooier wordt gedurende alle seizoenen, zelf creëren is lastig. Met onze deskundige hoveniers wordt uw tuinarchitectuur in Tilburg omgezet naar een concreet tuinontwerp en een beplantingsplan op maat. Wij helpen u bij het creëren van een op maat gemaakt tuinontwerp voor zowel kleine als grote tuinen, afgestemd op uw specifieke wensen.

Tuin laten ontwerpen

Werkwijze tuinontwerp RR Tuin & design

Bij RR Tuin & design kunt u vertrouwen op ons vakmanschap bij het maken van uw tuinontwerp in Tilburg. We begeleiden u intensief en vragen om uw feedback om uw droomtuin werkelijkheid te maken. U zult bij RR Tuin & design in de beste groene handen vallen om uw gewenste tuinontwerp te laten maken in Tilburg. Wij leiden u stap voor stap door het proces en betrekken u bij elke beslissing om ervoor te zorgen dat uw tuin helemaal aan uw verwachtingen voldoet.

Intakegesprek met RR Tuin & design

Bij het verkenne…rekening met uw smaak en voorkeuren. Het doel van de afspraakopening is om een basis te leggen voor een geslaagd ontwerptraject. Samen met u gaan we op zoek naar de ideale invulling van uw tuin, rekening houdend met alle relevante factoren. Uiteindelijk presenteren we uw favoriete stijl(en) in relatie tot de mogelijkheden van uw tuin.

Vormgeving

Onze tuinontwerper start na het intakegesprek met het eerste ontwerp, omdat we altijd streven naar het optimale resultaat, bespreken we samen met u de schets en vragen we om uw reactie. Daarna implementeren we uw suggesties in het definitieve ontwerp, vergezeld van een grondig overzicht van de kosten.

Vervulling

Zodra het definitieve tuinontwerp is vastgesteld, starten we meteen met de voltooiing van jouw droomtuin. De aanleg wordt verzorgd door onze ervaren hoveniers onder leiding van onze tuinarchitect, waardoor het project tijdig en op maat wordt gemaakt! Tenslotte geven onze hoveniers advies voor het optimale onderhoud van je tuin.

Tuinontwerp laten maken in Tilburg?

Dan bent u bij RR Tuin & design bij het juiste adres. Bespreek met onze hoveniers wat er mogelijk is op 076 200 8628 of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Tuinarchitect Tilburg

In ons tuinontwerp zorgen we ervoor dat uw huis en de op maat gemaakte tuinontwerpen perfect op elkaar aansluiten, zodat u zich helemaal thuis en ontspannen voelt. De tuinarchitect zorgt ervoor dat uw huis en de op maat gemaakte tuinontwerpen één geheel vormen. Hier kunt u genieten van ultieme ontspanning en comfort.

Uw persoonlijke voorkeuren en wensen worden door de tuinarchitect opgenomen in het gedetailleerde tuinontwerp. Ervaar de expertise van onze gepassioneerde specialisten 076 200 8628 en laat u inspireren. Of laat ons u begeleiden langs het hele traject door een offerte aan te vragen.

Ontwerpbureau tuinen Tilburg

Op zoek naar een ontwerpbureau in Tilburg? Dan bent u hier op het juiste adres!

Onze tuinarchitecten staan voor een op maat gemaakt tuinontwerp dat aansluit op uw wens en binnenshuis interieur.

Geen idee is ons te gek. Zo kunnen de architecten in Tilburg speelse tuinen ontwerpen, maar ook exclusieve moderne tuinontwerpen creëren. Samen gaan we met u het gesprek aan om al uw wensen en tuinmogelijkheden neer te leggen bij de tuinarchitect die vervolgens een persoonlijk tuinontwerp maakt met een wow-effect.

Tuinontwerp Tilburg door RR Tuin & design

Zoekt u naar ervaren hoveniers die exclusieve en stijlvolle tuinen kunnen ontwerpen in Tilburg en nabije gebieden? Als u op zoek bent naar een tuinontwerp, dan moet u RR Tuin & design kiezen. Wij kunnen van elke tuin een echt paradijs in de buitenlucht maken. Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op via 076 200 8628 of vul het vrijblijvende offerteformulier in. Laten we samen uw project aanpakken.

Veel gestelde vragen over tuinontwerp

Wilt u meer inzicht krijgen in tuinontwerp? Hier zijn antwoorden te vinden op veelvoorkomende vragen die kunnen helpen bij het plannen en verwezenlijken van uw droomtuin. Ontdek meer over het ontwerpen van een tuin door onze veelgestelde vragen te raadplegen en uitgebreide antwoorden te verkrijgen.

Hoeveel moet ik verwachten te betalen voor een tuinontwerp?

De kosten voor het ontwerpen van een tuin kunnen aanzienlijk variëren., de kosten zijn afhankelijk van de omvang van het project, de specifieke voorkeuren van de klant en de inventiviteit en kunde van de tuinontwerper. Om een goede inschatting te maken van de kosten, is het verstandig om een offerte aan te vragen bij een tuinontwerper. Zo krijgt u een duidelijk beeld van wat u kunt verwachten voor uw situatie.

Wat is de prijsindicatie voor een plan van een tuinarchitect?

Afhankelijk van duurzaamheidseisen, bijzondere materialen en complexe landschapselementen, zullen de kosten voor een tuinontwerp door een tuinarchitect verschillen. Het is noodzakelijk om een gedetailleerde offerte te hebben om een realistische inschatting van de kosten te maken, rekening houdend met uw specifieke wensen en de eigenschappen van uw tuin.

Welke zaken zijn van belang bij het ontwikkelen van een tuinontwerp?

Bij het ontwikkelen van een tuinontwerp is het noodzakelijk om te kijken naar de bruikbaarheid voor persoonlijk gebruik en het gemak van onderhoud. Een juiste mix van esthetiek en functionaliteit is van groot belang voor een geslaagd tuinontwerp.

Wat is de beste tijd om een tuin aan te leggen?

In de lente of het vroege najaar is de beste tijd om een tuin te beginnen, zodat planten goed kunnen wortelschieten. Wanneer de lente en vroege herfst aanbreken, zijn dit de perioden waarin planten floreren en nieuwe planten weinig stress ervaren.

RR Tuin & design staat voor u klaar in Tilburg
Over ons

Welkom bij ons hoveniersbedrijf, opgericht door Riley in 2017!Wij zijn een jong en ambitieus bedrijf met een grote passie voor tuinen en alles wat daarbij komt kijken. Onze werkzaamheden zijn dan ook... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 076 200 8628

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over RR Tuin & design

Welkom bij ons hoveniersbedrijf, opgericht door Riley in 2017!


Wij zijn een jong en ambitieus bedrijf met een grote passie voor tuinen en alles wat daarbij komt kijken. Onze werkzaamheden zijn dan ook zeer divers en omvatten onder andere:


Adviseren: We staan klaar om u te voorzien van deskundig advies op maat. Of u nu vragen heeft over tuinontwerp, beplanting of onderhoud, wij helpen u graag.


Ontwerp in 3D met presentatie: Met behulp van geavanceerde technologie kunnen we uw tuin tot leven brengen met gedetailleerde 3D-ontwerpen en presentaties. Zo krijgt u een realistisch beeld van het eindresultaat nog voordat we aan de slag gaan.


Realisatie van ontwerpen en renovatie: Van het aanleggen van nieuwe tuinen tot het renoveren van bestaande tuinen, wij hebben de expertise en ervaring om uw droomtuin te realiseren. We zorgen voor een professionele uitvoering en streven naar het hoogste kwaliteitsniveau.


Onderhoud van zakelijke of particuliere tuinen: Of u nu een bedrijfstuin of een privétuin heeft, wij staan voor u klaar om het onderhoud te verzorgen. Van regelmatig snoeien en maaien tot het verzorgen van beplanting en het behouden van een gezond groen landschap.


Wat ons onderscheidt, is onze passie en oog voor detail in al onze werkzaamheden. We streven ernaar om samen met u als opdrachtgever naar het gewenste resultaat toe te werken, volledig afgestemd op uw behoeften en wensen.


Heeft u interesse gekregen in ons bedrijf? We komen graag vrijblijvend bij u langs om de diverse mogelijkheden te bespreken en uw wensen in kaart te brengen. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Samen creëren we een prachtige tuin waar u van kunt genieten!


Tuinkeur

Reviews van RR Tuin & design

Door J
Op 10 juni 2023
10

Heel tevreden over het advies, communicatie en uitvoering. Zeker een aanrader!

Door I
Op 22 augustus 2022
10

Prima ervaring, aanrader!

Door G
Op 22 juli 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door M
Op 17 juli 2022
10

Ze hebben heel mooi werk geleverd. We zijn heel tevreden en hebben hem al bij meerdere mensen aanbevolen.

Door R
Op 4 maart 2022
10

Vriendelijke en snelle service, alles volgens afspraak opgeleverd. Resultaat mag er zijn.

Door J
Op 2 maart 2022
10

Prima werklui die zich aan de afspraken houden en interesse tonen voor de wensen van de klant. Prima werk geleverd. Geven ook advies over andere dingen die in de tuin kunnen gebeuren. Een AANRADER voor iedereen in de omgeving Breda , Etten Leur en gemeente Halderberge

Door I
Op 1 maart 2022
8

Riley heeft goed naar onze wensen geluisterd en vorig jaar een prachtig ontwerp gemaakt. Goed uitgevoerd en veranderingen tijdens de aanleg gingen ook soepel. Wij vonden het jammer dat hij met teveel klussen tegelijkertijd bezig was waardoor het werk langer duurde en wat slordig afgewerkt was. Nu nog steeds houdt hij een vinger aan de pols of de tuin zich goed ontwikkeld.

Door W
Op 20 januari 2022
10

Riley weet wat de klant wil en heeft verstand van zaken. Een stapje extra is geen enkel probleem voor deze jonge ondernemer. Aanrader !

Door Y
Op 11 januari 2022
8

Team Riley is hardwerkend, klantvriendelijk en kan goed probleem-oplossend werken. Niets is te veelgevraagd, Riley voldoet zeker aan zijn doel klanten zoveel mogelijk te ontzorgen.

Door P.V.D.S
Op 10 januari 2022
10

Zeer nette jongeman, komt afspraken perfect na.

Door J
Op 7 september 2021
8
Review heeft geen inhoud
Door R.S
Op 7 juli 2020
10

Prima service! Goede kennis van zaken, goede inzet, redelijke prijzen

Door P
Op 14 april 2020
10

Eerlijk en open bedrijf, komt afspraken goed na en geeft goed advies. Werkzaam heden perfect uitgevoerd en netjes achter gelaten. Dus de volgende weer.

Door M.V.V.D.L
Op 31 maart 2020
8

Wij zijn super tevreden over de werkzaamheden. Riley heeft voor ons, ons terras opnieuw gelegd. Mooi strak. Tevens heeft hij een mooi ontwerp voor onze voortuin gemaakt en deze top uitgevoerd. Riley is vriendelijk, betrouwbaar en een harde werker.

Door L
Op 27 februari 2020
10

Riley heeft mijn tuin aangelegd. Ik was bij hem terechtgekomen, omdat ik van zijn werkwijze hoorde en ik me hierin goed kon vinden. Hij werkt namelijk erg netjes. Ook erg tevreden over het resultaat. Een aanrader!

Door C.V.P
Op 27 februari 2020
10

Riley heeft uitmuntend werk geleverd. Hij is erg betrouwbaar en vakbekwaam. Hij gaat pas weg als alles in orde is en heeft een enorme passie voor zijn werk.