Teamfoto RR Tuin & design
Tuin verlichting Tilburg Wij staan in Tilburg voor u klaar!
Een Hovenier
Werkzaam in Tilburg, hoofdvestiging Etten-Leur

Tuin verlichting Tilburg

Is uw tuin klaar voor een make-over met prachtige tuinverlichting die de sfeer verbeteren? Geniet van een magische verlichting bij uw terras, of bij uw vlonder aan het water. Ontdek bij RR Tuin & design de ideale verlichtingsoplossing om uw tuin in alle hoeken te laten stralen.

Voor hoogwaardige tuinverlichting moet u bij RR Tuin & design zijn voor een professionele aanleg! Kies voor veiligheid en expertise bij het installeren van tuinverlichting door onze ervaren professionals. Bij uw keuze voor ons, kiest u voor tuinverlichting van uitmuntende kwaliteit.

Op zoek naar een professionele en veilige installatie van tuinverlichting in Tilburg en omstreken? Wij zijn uw partner! U heeft uw zoektocht hier beëindigd! Vraag vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan of overleg direct met onze expert 076 200 8628 voor advies.

Tuinlampen

Tuinverlichting aanleggen Tilburg

Met RR Tuin & design krijgt u tuinverlichting van topkwaliteit voor uw buitenruimte in Tilburg, de voordelen van tuiverlichting aanleggen op een rijtje:

 • Veilige realisatie
 • Professioneel raadgeving
 • Eenvoudige montage
 • Een ruime selectie om uit te kiezen
 • Sfeervolle buitenruimte

Ervaar de gezelligheid die tuinverlichting met zich meebrengt en verklein tegelijkertijd het risico op inbraak. In het donker zijn dieven vaak actief, daarom is buitenverlichting een slimme investering om inbraak te voorkomen. Vaak installeren wij tuinverlichtingen die inbraken tegengaan, zoals lampen met bewegingssensoren, tuinverlichting met schemer- en tijdsschakelaars en buitenlampen bij deuren.

Een buitenlamp kan ook een mooie boom of een donkere plek in uw tuin op een prachtige wijze uitlichten. Maak het uzelf gemakkelijk en veilig met tuinverlichting in Tilburg, zodat u 's avonds zonder problemen kunt parkeren of het pad kunt belopen bij thuiskomst in het donker. Tuinverlichting in Tilburg draagt niet alleen bij aan de uitstraling van de tuin, maar ook aan uw veiligheid!

Buitenverlichting aanleggen Tilburg

Denkt u na over buitenverlichting in Tilburg en omstreken te installeren? Als u externe verlichting in Tilburg en omgeving wilt installeren, dan helpen wij u graag! Dankzij onze uitgebreide kennis en selectie van hoogwaardige buitenverlichtingsopties, staan wij voor u klaar om de ideale sfeer te scheppen voor uw buitenomgeving in Tilburg en de nabije regio.

Het installeren van buitenverlichting is een specialistenklus. Het foutief aansluiten kan resulteren in een kortsluiting. Het naleven van alle veiligheidseisen is cruciaal voor de buitenverlichting.

Bij het leggen van buitenverlichting is het van groot belang dat alle randvoorwaarden correct zijn, waaronder het kiezen van de juiste kabels en het waterdicht maken van de verbinding. Heeft u minimale ervaring met het aanleggen van elektra en wilt u de tuinverlichting graag laten installeren door een expert voor een professioneel resultaat? Met onze expertise realiseren we een professionele installatie van tuinverlichting in Tilburg en omstreken!

Buitenverlichting Tilburg: Stap voor stap

 1. Vraag nu een gratis prijsopgave aan
  U kunt op via onze site makkelijk een offerte aanvragen
 2. Bespreek uw voorkeuren
  Wij bieden een offerte op maat!
 3. Akkoord met het plan van aanpak
  Bespreken van jullie wensen en onze kennis en ervaring inzetten voor het beste eindresultaat.
 4. Aanleg tuinverlichting ter plaatse
  Professionele en veilige plaatsing van uw buitenverlichting.
 5. Een veilige en prettige buitenruimte
  Geniet van jouw nieuwe tuin met sfeervolle tuinverlichting.

Grondkabel leggen en aansluiten op tuin verlichting

Het gebruik van gecertificeerde grondkabels is een vereiste voor het installeren van tuinverlichting. De kabels die wij gebruiken dienen allemaal een keurmerk te bezitten. Daarnaast is het cruciaal dat de kabels bij het aanleggen onbeschadigd blijven.

Onze ervaren professionals kunnen op een veilige en vakkundige manier grondkabels aanleggen. Bij het leggen onder een oprit is het van groot belang dat de kabels minstens 60 centimeter diep liggen. Met onze garantie op waterdicht materiaal geniet u zorgeloos van uw buitenverlichting.

RR Tuin & design helpt graag met de verlichting in uw tuin

Met tuinverlichting kunt u de uitstraling van uw tuin verbeteren en een aangename sfeer creëren. Niemand zit te wachten op problemen met kortsluiting of lampen die plotseling stoppen met werken. Een goede voorbereiding en deskundigheid op het gebied van elektra zijn onmisbaar voor kwalitatieve tuinverlichting.

Buitenverlichting moet altijd aan specifieke eisen voldoen om veilig te kunnen functioneren. Voor veel particulieren is het lastig om de juiste keuzes te maken over welke grondkabels geschikt zijn voor gebruik buitenshuis en om alle materialen waterdicht te houden. Voor veel particulieren is het moeilijk om de correcte keuzes te maken in dit verband.

Verlangt u naar een mooie en veilig verlichte tuin? Laat uw tuinverlichting in Tilburg en omgeving realiseren door onze ervaren professionals! Onze medewerker staat voor u klaar om mee te denken 076 200 8628, of vraag een vrijblijvende offerte aan als u wilt weten wat het kost!

Kunnen de kosten voor tuinverlichting installatie hoog oplopen?

De kosten voor tuinverlichting aanleggen kunnen drastisch verschillen, afhankelijk van de projectgrootte, het type en aantal lichtpunten dat wordt geïnstalleerd, en of er specifieke installatiewerkzaamheden vereist zijn. Ontvang een gedetailleerde schatting van de kosten voor uw specifieke situatie door een offerte aan te vragen bij een lokale specialist.

Wat voor verlichting zorgt voor een sfeervolle tuinbeleving?

De keuze voor tuinverlichting is gebaseerd op het gewenste resultaat: functionele verlichting voor het verlichten van paden en zorgen voor veiligheid, of sfeerverlichting zoals lantaarns en string lights voor een gezellige ambiance. Door zowel praktische als visueel verrijkende verlichting te combineren, kunt u uw tuin op een mooie manier verlichten.

Hoeveel lumen zijn nodig voor voldoende tuinverlichting?

Bij het kiezen van buitenverlichting is het noodzakelijk om rekening te houden met de IP-waarde voor weerbestendigheid en een evenwichtig geheel van functionaliteit en sfeerverlichting na te streven. Het is slim om te kiezen voor energiebesparende opties zoals Ledverlichting, die duurzaam zijn en uw portemonnee sparen.

Wat is het geadviseerde lumenbereik voor tuinverlichting?

Voor een doeltreffende buitenverlichting in de tuin wordt aanbevolen om te kiezen voor een lichtbron van 300 tot 500 lumen, wat overeenkomt met de verlichting van een normale 40-watt gloeilamp. Een lumenbereik van 250 tot 300 lumen per lamp zorgt voor de ideale sfeerverlichting in huis.

RR Tuin & design staat voor u klaar in Tilburg
Over ons

Welkom bij ons hoveniersbedrijf, opgericht door Riley in 2017!Wij zijn een jong en ambitieus bedrijf met een grote passie voor tuinen en alles wat daarbij komt kijken. Onze werkzaamheden zijn dan ook... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 076 200 8628

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over RR Tuin & design

Welkom bij ons hoveniersbedrijf, opgericht door Riley in 2017!


Wij zijn een jong en ambitieus bedrijf met een grote passie voor tuinen en alles wat daarbij komt kijken. Onze werkzaamheden zijn dan ook zeer divers en omvatten onder andere:


Adviseren: We staan klaar om u te voorzien van deskundig advies op maat. Of u nu vragen heeft over tuinontwerp, beplanting of onderhoud, wij helpen u graag.


Ontwerp in 3D met presentatie: Met behulp van geavanceerde technologie kunnen we uw tuin tot leven brengen met gedetailleerde 3D-ontwerpen en presentaties. Zo krijgt u een realistisch beeld van het eindresultaat nog voordat we aan de slag gaan.


Realisatie van ontwerpen en renovatie: Van het aanleggen van nieuwe tuinen tot het renoveren van bestaande tuinen, wij hebben de expertise en ervaring om uw droomtuin te realiseren. We zorgen voor een professionele uitvoering en streven naar het hoogste kwaliteitsniveau.


Onderhoud van zakelijke of particuliere tuinen: Of u nu een bedrijfstuin of een privétuin heeft, wij staan voor u klaar om het onderhoud te verzorgen. Van regelmatig snoeien en maaien tot het verzorgen van beplanting en het behouden van een gezond groen landschap.


Wat ons onderscheidt, is onze passie en oog voor detail in al onze werkzaamheden. We streven ernaar om samen met u als opdrachtgever naar het gewenste resultaat toe te werken, volledig afgestemd op uw behoeften en wensen.


Heeft u interesse gekregen in ons bedrijf? We komen graag vrijblijvend bij u langs om de diverse mogelijkheden te bespreken en uw wensen in kaart te brengen. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Samen creëren we een prachtige tuin waar u van kunt genieten!


Tuinkeur

Reviews van RR Tuin & design

Door J
Op 10 juni 2023
10

Heel tevreden over het advies, communicatie en uitvoering. Zeker een aanrader!

Door I
Op 22 augustus 2022
10

Prima ervaring, aanrader!

Door G
Op 22 juli 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door M
Op 17 juli 2022
10

Ze hebben heel mooi werk geleverd. We zijn heel tevreden en hebben hem al bij meerdere mensen aanbevolen.

Door R
Op 4 maart 2022
10

Vriendelijke en snelle service, alles volgens afspraak opgeleverd. Resultaat mag er zijn.

Door J
Op 2 maart 2022
10

Prima werklui die zich aan de afspraken houden en interesse tonen voor de wensen van de klant. Prima werk geleverd. Geven ook advies over andere dingen die in de tuin kunnen gebeuren. Een AANRADER voor iedereen in de omgeving Breda , Etten Leur en gemeente Halderberge

Door I
Op 1 maart 2022
8

Riley heeft goed naar onze wensen geluisterd en vorig jaar een prachtig ontwerp gemaakt. Goed uitgevoerd en veranderingen tijdens de aanleg gingen ook soepel. Wij vonden het jammer dat hij met teveel klussen tegelijkertijd bezig was waardoor het werk langer duurde en wat slordig afgewerkt was. Nu nog steeds houdt hij een vinger aan de pols of de tuin zich goed ontwikkeld.

Door W
Op 20 januari 2022
10

Riley weet wat de klant wil en heeft verstand van zaken. Een stapje extra is geen enkel probleem voor deze jonge ondernemer. Aanrader !

Door Y
Op 11 januari 2022
8

Team Riley is hardwerkend, klantvriendelijk en kan goed probleem-oplossend werken. Niets is te veelgevraagd, Riley voldoet zeker aan zijn doel klanten zoveel mogelijk te ontzorgen.

Door P.V.D.S
Op 10 januari 2022
10

Zeer nette jongeman, komt afspraken perfect na.

Door J
Op 7 september 2021
8
Review heeft geen inhoud
Door R.S
Op 7 juli 2020
10

Prima service! Goede kennis van zaken, goede inzet, redelijke prijzen

Door P
Op 14 april 2020
10

Eerlijk en open bedrijf, komt afspraken goed na en geeft goed advies. Werkzaam heden perfect uitgevoerd en netjes achter gelaten. Dus de volgende weer.

Door M.V.V.D.L
Op 31 maart 2020
8

Wij zijn super tevreden over de werkzaamheden. Riley heeft voor ons, ons terras opnieuw gelegd. Mooi strak. Tevens heeft hij een mooi ontwerp voor onze voortuin gemaakt en deze top uitgevoerd. Riley is vriendelijk, betrouwbaar en een harde werker.

Door L
Op 27 februari 2020
10

Riley heeft mijn tuin aangelegd. Ik was bij hem terechtgekomen, omdat ik van zijn werkwijze hoorde en ik me hierin goed kon vinden. Hij werkt namelijk erg netjes. Ook erg tevreden over het resultaat. Een aanrader!

Door C.V.P
Op 27 februari 2020
10

Riley heeft uitmuntend werk geleverd. Hij is erg betrouwbaar en vakbekwaam. Hij gaat pas weg als alles in orde is en heeft een enorme passie voor zijn werk.