Teamfoto RR Tuin & design
Tuinafscheiding Tilburg Wij staan in Tilburg voor u klaar!
Een Hovenier
Werkzaam in Tilburg, hoofdvestiging Etten-Leur

Tuinafscheiding Tilburg

Mist u privacy in uw tuin? Resideert u naast een drukke straat en wordt u gehinderd door het lawaai? Voelt u zich onbeschermd in uw tuin? Tuinafscheiding biedt uitkomst.

Onze hoveniers hebben in Tilburg en nabijgelegen gebieden al meerdere tuinafscheidingen geplaatst. Wij hebben zowel direct klaar te plaatsen schuttingen als tuinhekken. Wij houden rekening met uw voorkeuren en geven vakkundig advies indien noodzakelijk.

De specialisten in tuinafscheidingen in Tilburg

Vindt u dat uw tuin meer privacy verlangt, bepaalde delen van uw tuin wilt scheiden of geluidsoverlast wilt verminderen? Bij ons kunt u kiezen uit een uitgebreid assortiment tuinafscheidingen. U kunt overwegen om:

  • Houten schuttingen
  • Conifeerhagen
  • Kant en klare haagelementen
  • Tuinpoorten
  • Tuin- en windschermen
  • Betonnen muren
  • Houten schuttingen

Afgezien van schuttingen, kunnen we ook op maat gemaakte tuinhuisjes en schuren voor u bouwen. Staat het gewenste type tuinafscheiding niet in de lijst hierboven? Geen probleem, we kunnen nog steeds aan uw wensen voldoen. Voel u vrij om contact met ons op te nemen op 076 200 8628 om de mogelijkheden te bespreken. We staan klaar om met u samen te komen en u alles te vertellen over de verschillende opties.

Plaatsing van tuinafscheiding

Veel gestelde vragen over tuinafscheidingen

Ontdek belangrijke informatie over tuinafscheidingen aan de hand van veelgestelde vragen en antwoorden. Ontvang antwoorden op uw vragen over materialen, ontwerpen en installatietips zodat u goed voorbereid bent. Krijg tips en suggesties om uw tuinproject te laten slagen met de juiste afscheidingen.

Wat zijn de tarieven voor een tuinafscheiding?

De kosten voor een tuinafscheiding zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het gekozen materiaal, de arbeidskosten voor installatie en eventuele extra voorzieningen zoals verlichting of plantenbakken. Om tot een goede besluitvorming te komen, is het verstandig om vooraf een budget te bepalen en alle opties zorgvuldig te overwegen voordat u een keuze maakt.

Welke soorten afscheidingen zijn er voor in de tuin?

Tuinafscheidingen zijn er in vele varianten: van natuurlijke hagen, houten schuttingen en betonnen muren tot metalen hekwerken, bamboeschermen, gaaspanelen, glazen afscheidingen, privacy doeken, klimplanten en decoratieve steenmuren. Bij het kiezen van een tuinafscheiding spelen persoonlijke voorkeuren, budget en de stijl van de tuin vaak een cruciale rol, waardoor het essentieel is om zorgvuldig te overwegen welke optie het meest geschikt is voor uw situatie.

Wat is de goedkoopste tuinafscheiding?

Materialen zoals gaaspanelen, bamboe of dunne houten palen met draad zijn typisch voor de goedkoopste tuinafscheidingen. Heggen zijn ook een kosteneffectieve keuze, maar kunnen op de lange termijn meer onderhoud nodig hebben.

Welke tuinafscheiding staat bekend als de beste keuze?

De ideale tuinafscheiding is afhankelijk van persoonlijke smaak, maar materialen zoals hardhouten schuttingen of stenen muren worden vaak gekozen vanwege hun duurzaamheid en esthetiek. Het vinden van de juiste afscheiding vereist een balans tussen functionaliteit, duurzaamheid en uw persoonlijke smaak.

RR Tuin & design staat voor u klaar in Tilburg
Over ons

Welkom bij ons hoveniersbedrijf, opgericht door Riley in 2017!Wij zijn een jong en ambitieus bedrijf met een grote passie voor tuinen en alles wat daarbij komt kijken. Onze werkzaamheden zijn dan ook... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 076 200 8628

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over RR Tuin & design

Welkom bij ons hoveniersbedrijf, opgericht door Riley in 2017!


Wij zijn een jong en ambitieus bedrijf met een grote passie voor tuinen en alles wat daarbij komt kijken. Onze werkzaamheden zijn dan ook zeer divers en omvatten onder andere:


Adviseren: We staan klaar om u te voorzien van deskundig advies op maat. Of u nu vragen heeft over tuinontwerp, beplanting of onderhoud, wij helpen u graag.


Ontwerp in 3D met presentatie: Met behulp van geavanceerde technologie kunnen we uw tuin tot leven brengen met gedetailleerde 3D-ontwerpen en presentaties. Zo krijgt u een realistisch beeld van het eindresultaat nog voordat we aan de slag gaan.


Realisatie van ontwerpen en renovatie: Van het aanleggen van nieuwe tuinen tot het renoveren van bestaande tuinen, wij hebben de expertise en ervaring om uw droomtuin te realiseren. We zorgen voor een professionele uitvoering en streven naar het hoogste kwaliteitsniveau.


Onderhoud van zakelijke of particuliere tuinen: Of u nu een bedrijfstuin of een privétuin heeft, wij staan voor u klaar om het onderhoud te verzorgen. Van regelmatig snoeien en maaien tot het verzorgen van beplanting en het behouden van een gezond groen landschap.


Wat ons onderscheidt, is onze passie en oog voor detail in al onze werkzaamheden. We streven ernaar om samen met u als opdrachtgever naar het gewenste resultaat toe te werken, volledig afgestemd op uw behoeften en wensen.


Heeft u interesse gekregen in ons bedrijf? We komen graag vrijblijvend bij u langs om de diverse mogelijkheden te bespreken en uw wensen in kaart te brengen. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Samen creëren we een prachtige tuin waar u van kunt genieten!


Tuinkeur

Reviews van RR Tuin & design

Door J
Op 10 juni 2023
10

Heel tevreden over het advies, communicatie en uitvoering. Zeker een aanrader!

Door I
Op 22 augustus 2022
10

Prima ervaring, aanrader!

Door G
Op 22 juli 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door M
Op 17 juli 2022
10

Ze hebben heel mooi werk geleverd. We zijn heel tevreden en hebben hem al bij meerdere mensen aanbevolen.

Door R
Op 4 maart 2022
10

Vriendelijke en snelle service, alles volgens afspraak opgeleverd. Resultaat mag er zijn.

Door J
Op 2 maart 2022
10

Prima werklui die zich aan de afspraken houden en interesse tonen voor de wensen van de klant. Prima werk geleverd. Geven ook advies over andere dingen die in de tuin kunnen gebeuren. Een AANRADER voor iedereen in de omgeving Breda , Etten Leur en gemeente Halderberge

Door I
Op 1 maart 2022
8

Riley heeft goed naar onze wensen geluisterd en vorig jaar een prachtig ontwerp gemaakt. Goed uitgevoerd en veranderingen tijdens de aanleg gingen ook soepel. Wij vonden het jammer dat hij met teveel klussen tegelijkertijd bezig was waardoor het werk langer duurde en wat slordig afgewerkt was. Nu nog steeds houdt hij een vinger aan de pols of de tuin zich goed ontwikkeld.

Door W
Op 20 januari 2022
10

Riley weet wat de klant wil en heeft verstand van zaken. Een stapje extra is geen enkel probleem voor deze jonge ondernemer. Aanrader !

Door Y
Op 11 januari 2022
8

Team Riley is hardwerkend, klantvriendelijk en kan goed probleem-oplossend werken. Niets is te veelgevraagd, Riley voldoet zeker aan zijn doel klanten zoveel mogelijk te ontzorgen.

Door P.V.D.S
Op 10 januari 2022
10

Zeer nette jongeman, komt afspraken perfect na.

Door J
Op 7 september 2021
8
Review heeft geen inhoud
Door R.S
Op 7 juli 2020
10

Prima service! Goede kennis van zaken, goede inzet, redelijke prijzen

Door P
Op 14 april 2020
10

Eerlijk en open bedrijf, komt afspraken goed na en geeft goed advies. Werkzaam heden perfect uitgevoerd en netjes achter gelaten. Dus de volgende weer.

Door M.V.V.D.L
Op 31 maart 2020
8

Wij zijn super tevreden over de werkzaamheden. Riley heeft voor ons, ons terras opnieuw gelegd. Mooi strak. Tevens heeft hij een mooi ontwerp voor onze voortuin gemaakt en deze top uitgevoerd. Riley is vriendelijk, betrouwbaar en een harde werker.

Door L
Op 27 februari 2020
10

Riley heeft mijn tuin aangelegd. Ik was bij hem terechtgekomen, omdat ik van zijn werkwijze hoorde en ik me hierin goed kon vinden. Hij werkt namelijk erg netjes. Ook erg tevreden over het resultaat. Een aanrader!

Door C.V.P
Op 27 februari 2020
10

Riley heeft uitmuntend werk geleverd. Hij is erg betrouwbaar en vakbekwaam. Hij gaat pas weg als alles in orde is en heeft een enorme passie voor zijn werk.