Teamfoto RR Tuin & design
Werkzaam in Tilburg, hoofdvestiging Etten-Leur

Tuin bestraten Tilburg

Bij ons kunt u kiezen uit verschillende steensoorten, zoals tuintegels, sierbestrating of klinkers. Door het invullen van het offerteformulier ontvangt u een prijs op maat. Ontdek de diverse steensoorten in ons assortiment, zoals tuintegels, sierbestrating en klinkers, waaruit u kunt kiezen. Vraag nu een vrijblijvende offerte op maat aan door het offerteformulier in te vullen.

Wilt u direct duidelijkheid over de kosten? Onze professionals hebben kennis en kunde 076 200 8628! Dan heeft u direct helderheid!

Voor elke tuin of oprit streven we ernaar om de perfecte bestratingsoplossing te bieden uit ons diverse assortiment. Onze deskundige stratenmakers hebben een schat aan ervaring en zijn vol passie, klaar om samen met u de perfecte bestrating te kiezen die uw tuin in Tilburg complementeert. Kies voor de top stratenmakers in Tilburg en omliggende gebieden - bij ons!

Tuin laten betegelen Tilburg door RR Tuin & design

Ontdek samen met onze ervaren experts het bestratingsmateriaal dat het beste past bij uw persoonlijke stijl en voorkeuren. Dankzij onze uitgebreide ervaring zorgen wij ervoor dat de bestrating, zelfs na langdurig intensief gebruik, altijd perfect vlak blijft liggen. Na de aanleg ontvangt u van ons professioneel advies om de levensduur van uw bestrating te maximaliseren!

Op zoek naar betaalbare tuinbetegeling in Tilburg en de omliggende regio's? Neem gerust contact met ons op voor een offerte of voor persoonlijk advies van onze collega's op 076 200 8628. RR Tuin & design staat klaar om u van dienst te zijn!

Straatwerk tuin

Waarom uw tuin laten betegelen door RR Tuin & design?

Met RR Tuin & design, uw specialist in tuinbestrating, bent u verzekerd van een professionele aanleg waarbij kwaliteit en klanttevredenheid vooropstaan. Onze specialiteit komt samen met aantrekkelijke tarieven. Bij ons bent u aan het juiste adres om uw tuin in Tilburg en omliggende gebieden professioneel te laten betegelen.

U kunt vertrouwen op ons team van experts voor een snelle betegeling van uw tuin, met uw unieke voorkeuren en stijl in gedachten. Wij gebruiken meerdere soorten bestratingsmateriaal, waardoor u kunt kiezen voor een duurzame of goedkopere aanleg, bij ons is alles mogelijk. Diverse tegelsoorten die wij regelmatig gebruiken in Tilburg:

Natuursteen

Natuurstenen tegels staan bekend om hun prachtige oppervlak en unieke design, beschikbaar in diverse kleuren.

Betontegels

Betontegels vallen onder de goedkoopste keuzes voor het betegelen van een tuin. Betontegels zijn niet alleen goedkoop, maar hebben een hoge draagkracht, waardoor ze sterk zijn en super lang mee gaan.

Gebakken klinkers

Voor wie een oprit wil aanleggen, zijn goedkope gebakken klinkers een uitstekende keuze. De klinkerstenen zijn bestand tegen temperatuurschommelingen en weersinvloeden, waardoor hun duurzaamheid gewaarborgd is. Onze professionele stratenmaker kan daarbij de klinkerstenen perfect plaatsen, zodat uw oprit er niet alleen geweldig uitziet maar ook lang meegaat.

Waaltjes

Waaltjes zijn voordelige klinkerstenen en dankzij het unieke formaat uiterst geschikt voor sierbestrating en tuin bestrating. Wie opzoek is naar een charme en duurzame bestrating is met waaltjes in goede handen, dankzij de authentieke uitstraling. Waaltjes zijn bekend als een type klinkerstenen en zijn aantrekkelijk vanwege hun unieke formaat: ze zijn iets langer en dunner dan de traditionele klinker, met een lengte van ongeveer 20 centimeter en een breedte van 5 centimeter.

Sierbestrating Tilburg

Binnen het domein van bestrating valt ook sierbestrating, waarbij verschillende legpatronen en een esthetische combinatie van tegelsoorten worden toegepast. Door sierbestrating toe te passen, kunt u uw tuin veranderen in een divers en kunstzinnig terrein. Denk hierbij aan het aanleggen van verschillende leuke tuinpaadjes met kiezels of siergrind, maar ook aan de aanleg van een volledig terras.

Het aanleggen van siertuintegels lijkt weliswaar gemakkelijk, maar is een precies en ambachtelijk werk. Een professionele kenner van RR Tuin & design staat klaar om u goed advies te geven en werkt met lokale experts in en om Tilburg om u te helpen met uw mooie siertegels. Aarzel niet om contact op te nemen met onze deskundige medewerkers op 076 200 8628 of vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Van het prepareren van de ondergrond met ophoogzand tot het precies plaatsen van siertegels in het gewenste ontwerp, wij verzorgen een feilloze uitvoering. Met nadruk op een optimale waterafvoer, garanderen we een duurzaam en visueel aantrekkelijk resultaat. RR Tuin & design is de beste keuze voor jouw sierbestrating projecten in Tilburg, voor een stijlvolle buitenruimte die langdurig mooi blijft.

Oprit bestraten Tilburg

Heeft uw opritbestrating last van verzakkingen of bent u op zoek naar nieuwe bestrating voor uw oprit in Tilburg en nabijgelegen plaatsen? Dan bent u hier aan het juiste adres bij RR Tuin & design! Met ons team van ervaren stratenmakers bieden wij hoogwaardige opritbestrating, waardoor wij de nummer één keuze zijn voor huiseigenaren in Tilburg en aangrenzende regio's.

Bij RR Tuin & design streven we naar een oprit die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook stevig en duurzaam gebouwd wordt, dankzij onze uitgebreide expertise in materialen en bestratingstechnieken. We gaan zorgvuldig te werk bij het selecteren van onze materialen, variërend van duurzame klinkers tot hoogwaardige natuursteen en betontegels, om ervoor te zorgen dat uw oprit langdurig bestand is tegen slijtage en weersinvloeden. Bij RR Tuin & design gaan we voor oprit bestrating met een optimale afwatering, zodat problemen als plassen en verzakkingen geen kans krijgen. Dit zorgt ervoor dat uw oprit langdurig zowel mooi als functioneel blijft.

Terras bestraten Tilburg van topkwaliteit

Ons team is actief in alle aspecten van sierbestrating, waarbij we regelmatig terrassen in Tilburg omtoveren tot stijlvolle buitenruimtes. RR Tuin & design staat garant voor een harmonieuze mix van pracht, functionaliteit en duurzaamheid voor uiteenlopende terrassen. Neem contact met ons op via 076 200 8628 of vraag eenvoudig een offerte aan.voor de verwezenlijking van uw droomterras!

Wij realiseren ons dat elk detail belangrijk is, van de materiaalkeuze tot het legpatroon dat het karakter en de sfeer van jouw terras bepaalt. Het is van essentieel belang dat de fundering altijd goed wordt voorbereid en dat de waterafvoer vakkundig wordt ontworpen. Hierdoor blijft jouw terras niet alleen mooi om te zien, maar ook mooi om te behouden!

Of u nu de voorkeur geeft aan de authentieke uitstraling van natuursteen tuintegels of de robuustheid van betontegels, bij ons vindt u een ruime keuze aan materialen en legtechnieken. Van halfsteensverband tot elleboogverband, wij creëren een uniek terras dat perfect bij uw persoonlijke stijl past. Onze ruime keuze aan stenen biedt eindeloze mogelijkheden om uw terras in Tilburg en omgeving aan te leggen, met talrijke aanlegopties!

Tuinpad aanleggen Tilburg: De Weg Naar Uw Droomtuin

Als het gaat om tuinbestrating, hebben veel van onze klanten het over het bestraten van de hele tuin met betontegels of andere tegelvarianten. Omgekeerd wordt het aanleggen van een tuinpad ook gezien als een vorm van tuinbestrating. Een tuinpad dient niet enkel een praktisch doel, maar biedt ook een gelegenheid om uw tuin op een creatieve manier te verrijken.

Of het nu gaat om een solide pad naar de voordeur of een sierlijk pad dat langs bloemperken en waterpartijen slingert, RR Tuin & design hecht belang aan elk detail. U kunt kiezen uit stevige tuintegels voor een robuuste uitstraling of gaan voor grind en andere decoratieve bestratingsopties voor een natuurlijke look. Ons team van ervaren professionals staat klaar om uw tuinbestrating of tuinpad project van begin tot eind te begeleiden, waarbij we uw wensen centraal stellen. Dankzij onze ruime ervaring met materialen en ontwerptechnieken kunnen we het beste resultaat leveren. Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op via 076 200 8628 voor meer informatie over de beschikbare opties of raadpleeg onze website.

Veel gestelde vragen over tuin bestraten

Het aanleggen van een bestrating roept vaak vragen op bij mensen. Omdat we graag willen dat u goed geïnformeerd bent, heeft RR Tuin & design een lijst met veel gestelde vragen samengesteld en beantwoord. Schroom niet om ons te benaderen als u vragen heeft!

Hoe duur is het om een tuin te laten bestraten?

De prijzen voor het laten bestraten van een tuin zijn afhankelijk van meerdere aspecten, zoals het type bestratingsmateriaal, de omvang van het bestraten gebied en de complexiteit van het ontwerp. Het aanvragen van een offerte bij een hoveniersbedrijf geeft u een nauwkeurig beeld van de kosten die relevant zijn voor uw project.

Is zelf bestrating aanleggen een uitdaging?

Zelf bestraten is zeker mogelijk, maar kan uitdagend zijn, vooral als het gaat om het voorbereiden van een stevige ondergrond en het nauwkeurig leggen van de stenen of tegels volgens een specifiek patroon. Geduld, precisie en kennis van de benodigde materialen en technieken zijn nodig.

Kan je straten met nat zand?

Voor het leggen van bestrating kan vochtig zand van pas komen om de ondergrond te verdichten, maar bestraten tijdens regenval of op een doordrenkte ondergrond brengt risico's met zich mee, zoals wegspoelend zand en instabiliteit. Maatregelen treffen tegen deze problemen of te wachten op droger weer moet gebeuren om een duurzaam en stabiel bestraat oppervlak te verzekeren.

Hoelang duurt het om een tuin te bestraten met stenen?

Hoe lang het duurt om een tuin te bestraten, is afhankelijk van meerdere factoren, zoals de omvang van het te bestraten gebied, het type bestrating en de complexiteit van het ontwerp. Bij het bestraten van een kleine en simpele tuin kan het enkele dagen duren, terwijl dit bij grotere projecten of complexere ontwerpen weken kan kosten.


RR Tuin & design staat voor u klaar in Tilburg
Over ons

Welkom bij ons hoveniersbedrijf, opgericht door Riley in 2017!Wij zijn een jong en ambitieus bedrijf met een grote passie voor tuinen en alles wat daarbij komt kijken. Onze werkzaamheden zijn dan ook... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 076 200 8628

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor tuin bestraten?

Over RR Tuin & design

Welkom bij ons hoveniersbedrijf, opgericht door Riley in 2017!


Wij zijn een jong en ambitieus bedrijf met een grote passie voor tuinen en alles wat daarbij komt kijken. Onze werkzaamheden zijn dan ook zeer divers en omvatten onder andere:


Adviseren: We staan klaar om u te voorzien van deskundig advies op maat. Of u nu vragen heeft over tuinontwerp, beplanting of onderhoud, wij helpen u graag.


Ontwerp in 3D met presentatie: Met behulp van geavanceerde technologie kunnen we uw tuin tot leven brengen met gedetailleerde 3D-ontwerpen en presentaties. Zo krijgt u een realistisch beeld van het eindresultaat nog voordat we aan de slag gaan.


Realisatie van ontwerpen en renovatie: Van het aanleggen van nieuwe tuinen tot het renoveren van bestaande tuinen, wij hebben de expertise en ervaring om uw droomtuin te realiseren. We zorgen voor een professionele uitvoering en streven naar het hoogste kwaliteitsniveau.


Onderhoud van zakelijke of particuliere tuinen: Of u nu een bedrijfstuin of een privétuin heeft, wij staan voor u klaar om het onderhoud te verzorgen. Van regelmatig snoeien en maaien tot het verzorgen van beplanting en het behouden van een gezond groen landschap.


Wat ons onderscheidt, is onze passie en oog voor detail in al onze werkzaamheden. We streven ernaar om samen met u als opdrachtgever naar het gewenste resultaat toe te werken, volledig afgestemd op uw behoeften en wensen.


Heeft u interesse gekregen in ons bedrijf? We komen graag vrijblijvend bij u langs om de diverse mogelijkheden te bespreken en uw wensen in kaart te brengen. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Samen creëren we een prachtige tuin waar u van kunt genieten!


Tuinkeur

Reviews van RR Tuin & design

Door J
Op 10 juni 2023
10

Heel tevreden over het advies, communicatie en uitvoering. Zeker een aanrader!

Door I
Op 22 augustus 2022
10

Prima ervaring, aanrader!

Door G
Op 22 juli 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door M
Op 17 juli 2022
10

Ze hebben heel mooi werk geleverd. We zijn heel tevreden en hebben hem al bij meerdere mensen aanbevolen.

Door R
Op 4 maart 2022
10

Vriendelijke en snelle service, alles volgens afspraak opgeleverd. Resultaat mag er zijn.

Door J
Op 2 maart 2022
10

Prima werklui die zich aan de afspraken houden en interesse tonen voor de wensen van de klant. Prima werk geleverd. Geven ook advies over andere dingen die in de tuin kunnen gebeuren. Een AANRADER voor iedereen in de omgeving Breda , Etten Leur en gemeente Halderberge

Door I
Op 1 maart 2022
8

Riley heeft goed naar onze wensen geluisterd en vorig jaar een prachtig ontwerp gemaakt. Goed uitgevoerd en veranderingen tijdens de aanleg gingen ook soepel. Wij vonden het jammer dat hij met teveel klussen tegelijkertijd bezig was waardoor het werk langer duurde en wat slordig afgewerkt was. Nu nog steeds houdt hij een vinger aan de pols of de tuin zich goed ontwikkeld.

Door W
Op 20 januari 2022
10

Riley weet wat de klant wil en heeft verstand van zaken. Een stapje extra is geen enkel probleem voor deze jonge ondernemer. Aanrader !

Door Y
Op 11 januari 2022
8

Team Riley is hardwerkend, klantvriendelijk en kan goed probleem-oplossend werken. Niets is te veelgevraagd, Riley voldoet zeker aan zijn doel klanten zoveel mogelijk te ontzorgen.

Door P.V.D.S
Op 10 januari 2022
10

Zeer nette jongeman, komt afspraken perfect na.

Door J
Op 7 september 2021
8
Review heeft geen inhoud
Door R.S
Op 7 juli 2020
10

Prima service! Goede kennis van zaken, goede inzet, redelijke prijzen

Door P
Op 14 april 2020
10

Eerlijk en open bedrijf, komt afspraken goed na en geeft goed advies. Werkzaam heden perfect uitgevoerd en netjes achter gelaten. Dus de volgende weer.

Door M.V.V.D.L
Op 31 maart 2020
8

Wij zijn super tevreden over de werkzaamheden. Riley heeft voor ons, ons terras opnieuw gelegd. Mooi strak. Tevens heeft hij een mooi ontwerp voor onze voortuin gemaakt en deze top uitgevoerd. Riley is vriendelijk, betrouwbaar en een harde werker.

Door L
Op 27 februari 2020
10

Riley heeft mijn tuin aangelegd. Ik was bij hem terechtgekomen, omdat ik van zijn werkwijze hoorde en ik me hierin goed kon vinden. Hij werkt namelijk erg netjes. Ook erg tevreden over het resultaat. Een aanrader!

Door C.V.P
Op 27 februari 2020
10

Riley heeft uitmuntend werk geleverd. Hij is erg betrouwbaar en vakbekwaam. Hij gaat pas weg als alles in orde is en heeft een enorme passie voor zijn werk.