Teamfoto RR Tuin & design
Boomverzorging Tilburg Wij staan in Tilburg voor u klaar!
Een Hovenier
Werkzaam in Tilburg, hoofdvestiging Etten-Leur

Boomverzorging Tilburg

Heeft u professionele boomverzorging in Tilburg nodig? RR Tuin & design is uw betrouwbare partner! Met jarenlange expertise in boomonderhoud, -behoud, snoeien of kappen, zijn we toegewijd om uw vragen met zorg te beantwoorden. Bij RR Tuin & design garanderen we met ons deskundige team van experts en diepgaande kennis van boomverzorging, niet alleen een professionele aanpak, maar ook resultaten die uw verwachtingen overtreffen en uw buitenruimte omtoveren tot een groen paradijs.

Voor een boom in optimale staat is goed onderhoud van cruciaal belang! Tijdens de boomverzorging in Tilburg leggen we de nadruk op het behoud van de vitaliteit van uw bomen, zodat ze een natuurlijke afweer ontwikkelen tegen ziekten en plagen. Onze focus ligt tijdens boomverzorging in Tilburg op het handhaven van uw bomen in topconditie, zodat ze niet alleen mooi floreren, maar ook weerstand bieden tegen ziekten en plagen, voor een duurzame groei en bloei.

Onze boomverzorgers bij RR Tuin & design weten door hun deskundigheid en materialen precies hoe ze uw boom op de juiste manier kunnen onderhouden. Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen doen? Wilt u meer weten over onze diensten? Onze specialisten zijn beschikbaar via 076 200 8628 of vraag gemakkelijk een offerte aan voor alle details.

De beste boomverzorging in Tilburg en omstreken!

Met een uitgebreide kennis van diverse aspecten van bomen, zijn wij dé vooraanstaande specialist in boomverzorging in Tilburg en de omliggende gebieden. Met enthousiasme en oog voor detail, streven we ernaar elke boom te verzorgen alsof het onze eigen boom is. Dankzij onze gespecialiseerde experts blijft uw boom in topstaat.

Zie hieronder een lijst met de uitgevoerde taken rondom boomverzorging:

Onze boomverzorger in Tilburg is expert in het verstrekken van aangepast advies over boomziektes en boomplagen. Onze boomverzorger in Tilburg biedt op maat advies over boomziektes en boomplagen, en ondersteunt uw bomen met doeltreffende oplossingen om hun gezondheid en vitaliteit te verbeteren. Het op maat gemaakt advies van onze boomverzorger in Tilburg over boomziektes en boomplagen is van onschatbare waarde voor het behouden van gezonde bomen in uw omgeving.

Onderhoud aan een boom

RR Tuin & design doet uw boomverzorging in Tilburg

Woont u vlakbij Tilburg of in de omgeving van Tilburg? Op zoek naar boomverzorging in Tilburg? Kies voor RR Tuin & design! Spreek één van onze collega’s op 076 200 8628 aan voor advies, wij hebben de perfecte oplossing voor de verzorging van elke boom!

Veel gestelde vragen over boomverzorging

Heeft u vragen over boomverzorging die beantwoord moeten worden? Hier krijgt u antwoorden op veelgestelde vragen over het verzorgen en onderhouden van bomen in uw tuin of buitenruimte. Of u nu pas begint met boomverzorging of een ervaren tuinier bent, wij helpen u graag met het onderhouden van gezonde en prachtige bomen.

Wat komt er kijken bij het tarief van een boomspecialist?

De prijzen variëren en zijn gebaseerd op de projectomvang, benodigdheden en ervaring van de specialist. Voor gespecialiseerde werkzaamheden zoals het verwijderen van bomen, snoeien of gezondheidscontroles, kunt u het beste een ervaren boomspecialist inschakelen voor een aangepaste prijsindicatie

Op hoeveel meter moet een boom van de gemeentegrens afstaan?

Bij wet is bepaald dat een boom minimaal 2 meter van de erfgrens moet staan, terwijl voor een heg of struik een minimale afstand van 0,5 meter aangehouden dient te worden. Als er een meningsverschil ontstaat, is het verstandig om eerst in gesprek te gaan met de buren voordat er verdere maatregelen worden genomen.

Wat zijn de essentiële stappen voor het onderhouden van een boom?

Het regelmatig snoeien van de boom speelt een belangrijke rol bij het onderhoud, omdat dit dode of zieke takken kan verwijderen en de groei en vorm kan sturen. Zorg ervoor dat de boom de juiste hoeveelheid water en voedingsstoffen krijgt, en controleer regelmatig op plagen en ziektes.

Welke bomen zijn niet geschikt om te snoeien?

Vermijd het snoeien van bepaalde bomen, zoals de esdoorn (Acer), berk (Betulus), haagbeuk (Carpinus), notelaar (Juglans regia) en specifieke druivenrassen (Vitis), in de winter om bloedingen en mogelijke gezondheidsproblemen te voorkomen. Om het welzijn van deze ABC-bomen te verzekeren, is het van belang om ze op de juiste tijden van het jaar te snoeien.

RR Tuin & design staat voor u klaar in Tilburg
Over ons

Welkom bij ons hoveniersbedrijf, opgericht door Riley in 2017!Wij zijn een jong en ambitieus bedrijf met een grote passie voor tuinen en alles wat daarbij komt kijken. Onze werkzaamheden zijn dan ook... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 076 200 8628

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over RR Tuin & design

Welkom bij ons hoveniersbedrijf, opgericht door Riley in 2017!


Wij zijn een jong en ambitieus bedrijf met een grote passie voor tuinen en alles wat daarbij komt kijken. Onze werkzaamheden zijn dan ook zeer divers en omvatten onder andere:


Adviseren: We staan klaar om u te voorzien van deskundig advies op maat. Of u nu vragen heeft over tuinontwerp, beplanting of onderhoud, wij helpen u graag.


Ontwerp in 3D met presentatie: Met behulp van geavanceerde technologie kunnen we uw tuin tot leven brengen met gedetailleerde 3D-ontwerpen en presentaties. Zo krijgt u een realistisch beeld van het eindresultaat nog voordat we aan de slag gaan.


Realisatie van ontwerpen en renovatie: Van het aanleggen van nieuwe tuinen tot het renoveren van bestaande tuinen, wij hebben de expertise en ervaring om uw droomtuin te realiseren. We zorgen voor een professionele uitvoering en streven naar het hoogste kwaliteitsniveau.


Onderhoud van zakelijke of particuliere tuinen: Of u nu een bedrijfstuin of een privétuin heeft, wij staan voor u klaar om het onderhoud te verzorgen. Van regelmatig snoeien en maaien tot het verzorgen van beplanting en het behouden van een gezond groen landschap.


Wat ons onderscheidt, is onze passie en oog voor detail in al onze werkzaamheden. We streven ernaar om samen met u als opdrachtgever naar het gewenste resultaat toe te werken, volledig afgestemd op uw behoeften en wensen.


Heeft u interesse gekregen in ons bedrijf? We komen graag vrijblijvend bij u langs om de diverse mogelijkheden te bespreken en uw wensen in kaart te brengen. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Samen creëren we een prachtige tuin waar u van kunt genieten!


Tuinkeur

Reviews van RR Tuin & design

Door J
Op 10 juni 2023
10

Heel tevreden over het advies, communicatie en uitvoering. Zeker een aanrader!

Door I
Op 22 augustus 2022
10

Prima ervaring, aanrader!

Door G
Op 22 juli 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door M
Op 17 juli 2022
10

Ze hebben heel mooi werk geleverd. We zijn heel tevreden en hebben hem al bij meerdere mensen aanbevolen.

Door R
Op 4 maart 2022
10

Vriendelijke en snelle service, alles volgens afspraak opgeleverd. Resultaat mag er zijn.

Door J
Op 2 maart 2022
10

Prima werklui die zich aan de afspraken houden en interesse tonen voor de wensen van de klant. Prima werk geleverd. Geven ook advies over andere dingen die in de tuin kunnen gebeuren. Een AANRADER voor iedereen in de omgeving Breda , Etten Leur en gemeente Halderberge

Door I
Op 1 maart 2022
8

Riley heeft goed naar onze wensen geluisterd en vorig jaar een prachtig ontwerp gemaakt. Goed uitgevoerd en veranderingen tijdens de aanleg gingen ook soepel. Wij vonden het jammer dat hij met teveel klussen tegelijkertijd bezig was waardoor het werk langer duurde en wat slordig afgewerkt was. Nu nog steeds houdt hij een vinger aan de pols of de tuin zich goed ontwikkeld.

Door W
Op 20 januari 2022
10

Riley weet wat de klant wil en heeft verstand van zaken. Een stapje extra is geen enkel probleem voor deze jonge ondernemer. Aanrader !

Door Y
Op 11 januari 2022
8

Team Riley is hardwerkend, klantvriendelijk en kan goed probleem-oplossend werken. Niets is te veelgevraagd, Riley voldoet zeker aan zijn doel klanten zoveel mogelijk te ontzorgen.

Door P.V.D.S
Op 10 januari 2022
10

Zeer nette jongeman, komt afspraken perfect na.

Door J
Op 7 september 2021
8
Review heeft geen inhoud
Door R.S
Op 7 juli 2020
10

Prima service! Goede kennis van zaken, goede inzet, redelijke prijzen

Door P
Op 14 april 2020
10

Eerlijk en open bedrijf, komt afspraken goed na en geeft goed advies. Werkzaam heden perfect uitgevoerd en netjes achter gelaten. Dus de volgende weer.

Door M.V.V.D.L
Op 31 maart 2020
8

Wij zijn super tevreden over de werkzaamheden. Riley heeft voor ons, ons terras opnieuw gelegd. Mooi strak. Tevens heeft hij een mooi ontwerp voor onze voortuin gemaakt en deze top uitgevoerd. Riley is vriendelijk, betrouwbaar en een harde werker.

Door L
Op 27 februari 2020
10

Riley heeft mijn tuin aangelegd. Ik was bij hem terechtgekomen, omdat ik van zijn werkwijze hoorde en ik me hierin goed kon vinden. Hij werkt namelijk erg netjes. Ook erg tevreden over het resultaat. Een aanrader!

Door C.V.P
Op 27 februari 2020
10

Riley heeft uitmuntend werk geleverd. Hij is erg betrouwbaar en vakbekwaam. Hij gaat pas weg als alles in orde is en heeft een enorme passie voor zijn werk.