De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

TuinonderhoudĀ in Tilburg

Een mooie tuin vraagt aandacht. Niet alleen de borders, maar ook bomen, bestrating en grasvlakken moeten gedurende het hele jaar onderhouden worden. Weet u precies welke boom wanneer gesnoeid mag worden? Welke bestrijdingsmiddelen u van de lelijke aanslag op uw tegels af helpen? En op welke manier u uw vijver zo gezond en helder mogelijk houdt? Tuinonderhoud is een specialistische klus die u met een gerust hart kunt overlaten aan onze doorgewinterde hoveniers.

Op contract of incidenteel

We bieden twee soorten onderhoud van uw tuin aan. U kunt ons op contractbasis inhuren of incidenteel. In het eerste geval sluit u een onderhoudscontract voor uw tuin af. We stellen samen met u een plan op en bespreken we welke werkzaamheden er periodiek uitgevoerd zullen worden. Dit kan variƫren van het snoeien van bomen tot het verwijderen van onkruid en maaien van het gras.

Heeft u geen behoefte aan periodieke hulp in de tuin, maar ligt er wel een (grote) klus op stapel? Ook dan zijn we u in Tilburg graag van dienst. Dat is voor ons wat ontzorgen betekent.

Kwaliteit en garantie

Bij ons is de zorg voor uw tuin in goede handen is. U bent verzekerd van kwaliteit en mochten er onverhoopt toch problemen ontstaan, dan lossen we deze meteen voor u op. U hoeft dus geen moment te twijfelen. Bel voor een afspraak om uw tuin te laten onderhouden.