De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Creatief tuinontwerp in Tilburg

Een goed ontwerp zou de basis moeten zijn van elke tuin. Een goede tuin is namelijk veel meer dan alleen een verzameling mooie planten. Het is essentieel om een goede balans te vinden tussen functionaliteit en schoonheid. Alleen op die manier krijgt u niet alleen een mooie, maar ook praktische tuin. In onze ontwerpen vindt u deze balans en al uw wensen en eisen terug. Het maakt niet uit of u uw gehele tuin wilt laten aanpakken of slechts een gedeelte: we helpen u graag!

Onze werkwijze bij het ontwerpen van uw tuin

Een tuinontwerp komt bij ons altijd tot stand in meerdere gesprekken. Tijdens het eerste gesprek inventariseren we uw wensen en meten we uw tuin in. Aan de hand van deze gegevens maken we een eerste ontwerp dat we u laten zien in het tweede gesprek. U kunt dan feedback geven en we passen het conceptontwerp daar waar nodig aan. Natuurlijk geven we advies over materiaal en beplanting. Aanvullend op de plattegrond maken we namelijk een gedetailleerd beplantingsplan.

Is alles naar uw wens? Dan stellen we een offerte op. Na goedkeuring gaan onze mensen zo snel mogelijk voor u aan de slag. Dit doen we natuurlijk altijd in overleg, zodat u precies weet wanneer onze mannen in uw tuin aan het werk gaan.

Uw tuin op maat

Wilt u ook graag een maatwerktuin waar u jaren plezier van heeft? Neem dan vandaag nog contact met ons op en we vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.