Hoe wij werken

Via deze site krijgt u niet direct contact met een hovenier maar u wordt doorverbonden met het landelijke servicecenter van Allfree. Wij helpen u graag met het vinden van een hovenier die werkt bij u in de regio. U krijgt vervolgens de keuze hoe u in contact wilt worden gebracht met de hovenier, waarna u zelf de afspraak maakt. Deze doorverbindservice is kosteloos. Allfree is hierna geen partij in het vervolg, maar wij staan open voor feedback over de hovenier en helpen u graag weer verder!

Creatief tuinontwerp in Tilburg

Een goed ontwerp zou de basis moeten zijn van elke tuin. Een goede tuin is namelijk veel meer dan alleen een verzameling mooie planten. Het is essentieel om een goede balans te vinden tussen functionaliteit en schoonheid. Alleen op die manier krijgt u niet alleen een mooie, maar ook praktische tuin. In onze ontwerpen vindt u deze balans en al uw wensen en eisen terug. Het maakt niet uit of u uw gehele tuin wilt laten aanpakken of slechts een gedeelte: we helpen u graag!

Onze werkwijze bij het ontwerpen van uw tuin

Een tuinontwerp komt bij ons altijd tot stand in meerdere gesprekken. Tijdens het eerste gesprek inventariseren we uw wensen en meten we uw tuin in. Aan de hand van deze gegevens maken we een eerste ontwerp dat we u laten zien in het tweede gesprek. U kunt dan feedback geven en we passen het conceptontwerp daar waar nodig aan. Natuurlijk geven we advies over materiaal en beplanting. Aanvullend op de plattegrond maken we namelijk een gedetailleerd beplantingsplan.

Is alles naar uw wens? Dan stellen we een offerte op. Na goedkeuring gaan onze mensen zo snel mogelijk voor u aan de slag. Dit doen we natuurlijk altijd in overleg, zodat u precies weet wanneer onze mannen in uw tuin aan het werk gaan.

Uw tuin op maat

Wilt u ook graag een maatwerktuin waar u jaren plezier van heeft? Neem dan vandaag nog contact met ons op en we vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.