De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Gedegen tuinadvies op alle vlakken

Met meer dan 25 jaar ervaring bent u voor advies over uw tuin bij ons aan het goede adres. Onze ervaren hoveniers werken alleen met de beste materialen en weten als geen ander hoe zij u uw tuin het beste kunt onderhouden. Mooie tuinen zijn namelijk onze passie. Niet alleen in de zomer, maar ook in het najaar vinden we dat u moet kunnen genieten van uw tuin. Bent u op zoek naar de expert die u hierbij helpt? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Advies over het ontwerp

We ontwerpen naar aanleiding van uw ideeën de tuin van uw dromen. Uw input in combinatie met onze vakkennis zorgt voor het beste resultaat. In meerdere gesprekken geven we u advies en schetsen we de plattegrond en een gedetailleerd beplantingsplan. Zo weet u zeker dat uw ideeën op de best mogelijke manier worden uitgewerkt en uitgevoerd.

Advies over onderhoud

Ook voor advies over het bijhouden van uw tuin kunt u bij ons terecht. We vertellen u alles over het snoeien, maaien en trimmen van de beplanting, helpen bij het onderhoud van uw vijver en zijn u graag van dienst waar het gaat om het mooi houden van uw bestrating.

Een begrip in Tilburg

In Tilburg en omgeving zijn we een begrip. Met onze ruime ervaring, kennis en kunde hielpen we al vele particulieren en bedrijven aan een mooie en functionele tuin. Wilt u dat ook? Neem dan vandaag nog contact met ons op.