De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Laat ons uw vijver aanleggen

Op die manier bent u verzekerd van kwaliteit. Het maakt niet uit of u een natuurlijke vijver met vissen of een moderne vijver wilt. We kunnen elk type vijver voor u maken om de tuin van uw dromen te creëren. Kiest u voor een kronkelend beekje door uw tuin, voor een moderne betonnen vijver of een grote natuurlijke zwemvijver? Onze ervaren hoveniers staan in Tilburg voor u klaar.

Uw vijver op maat in Tilburg

Met meer dan 25 jaar ervaring maken we precies de vijver die u altijd al wilde hebben. En natuurlijk verzorgen we ook alles daaromheen. Kiest u voor een vijver met vissen? Dan adviseren we u over beplanting. Liever een andere invulling? We kunnen ook fonteinen en ornamenten plaatsen.

Advies, plaatsing en onderhoud

Het aanleggen van een vijver is een specialistische klus. Kraakhelder water krijgt u alleen met de juiste combinatie van pomp, filtersysteem, bodembedekking en beplanting. Als geen ander weten onze mensen welke invloed de kaderand en bodemfolie hebben op de kwaliteit van uw vijver. Schakel daarom voor advies, plaatsing en onderhoud de ervaren hoveniers van ons bedrijf in.

Neem contact met ons op en we laten u weten wat we voor u kunnen betekenen.