De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Specialist in tuinbestrating in Tilburg

Bestrating is een belangrijke sfeermaker in uw tuin. Het is dus van essentieel belang om goed na te denken over de vorm, kleur en functie van de tegels. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze en bepalen de beste plattegrond voor uw tuin.

U kunt bij ons kiezen uit een enorm aanbod aan tuinbestrating, dat in maat, kleur en prijs erg uiteenloopt. We leveren en plaatsen alle soorten, van sierbestrating tot functionele stoeptegels. Weet u nog niet wat voor u de beste keuze is? Dan geven we u gedegen advies.

Onderhoudsvrije tuin

De onderhoudsvrije tuin wint aan terrein. Vooral voor diegenen met een drukke baan en weinig tijd is het fijn om zo min mogelijk aandacht aan de tuin te hoeven besteden. Door een slimme combinatie van bestrating, plantenbakken en borders creëren we voor u een sfeervolle tuin die weinig tot geen onderhoud vraagt.

Gegarandeerde kwaliteit

Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit. We bieden heldere voorwaarden en de garantie dat eventuele problemen direct worden hersteld.

Wees zeker van kwaliteit en kies voor bestrating aangelegd door onze doorgewinterde hoveniers. Bel ons voor een afspraak of vrijblijvend adviesgesprek.