De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Kiest u voor kunstgras?

Een mooie, natuurlijke groene uitstraling, zonder dat u er onderhoud aan heeft: kunstgras is een goede optie. Ook als u graag af wilt van elke week maaien, dorre, kale plekken of onkruid in uw gazon. Zeker ook ideaal om uw balkon of dakterras een frisse groene uitstraling te geven, zodat u daar ook een tuingevoel kunt creëren.

Ook bedrijven kiezen kunstgras

Ook bedrijven kiezen vaak voor kunstgras. Op die manier is er geen onderhoud meer nodig. Bovendien is het eenvoudig schoon te maken, hygiënisch en slijtvast. Gebruik een veger met wat water en het kunstgras is eenvoudig weer schoon.

Mogelijkheden

Er is tegenwoordig meer dan voldoende keus in kunstgras. In sprietlengte en dichtheid, prijs en kwaliteit. Wij leggen dit geheel professioneel aan op stabilisatiedoek waardoor schuiven, gronddoorlating en dus onkruid geen kans krijgt.

De voordelen van kunstgras op een rij:

  • Zeer onderhoudsvriendelijk
  • Altijd groen
  • Geen dorre en droge plekken door bijvoorbeeld een zwembad
  • Hygiënisch schoon
  • Hooikoortsvrij