De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Snelle en duurzame tuinaanleg

Het aanleggen van een tuin is een specialistische klus. Elke vorm van beplanting heeft andere zorg nodig en we vinden het belangrijk dat uw tuin niet alleen in de zomer mooi is. Door de juiste plek voor de planten te kiezen zorgen we ervoor dat u het hele jaar door kunt genieten van uw tuin. Maar natuurlijk zijn wij niet alleen specialist op het gebied van beplanting. Onze ervaren hoveniers leggen uw gehele tuin aan. Van borders tot bestrating en van vijvers tot tuinhuisjes: we leveren altijd een compleet product.

Tuinrenovatie en –verbetering in Tilburg

Wilt u niet een geheel nieuwe tuin laten aanleggen, maar slechts een gedeelte laten renoveren? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor specialistische onderdelen werken we samen met gerenommeerde partners. Daardoor kunnen we bijvoorbeeld ook sierbestrating, graszoden en kunstgras voor u aanleggen. De aanvoer van machines en materialen en afvoer van afval houden we zo veel mogelijk in eigen beheer.

Onderhoud van uw nieuwe tuin

Nadat we uw gerenoveerde tuin opleveren geven we u graag uitleg over het onderhoud. Dit is een onderdeel van onze service. Heeft u geen tijd om het onderhoud van uw tuin zelf te doen? Kies dan voor een onderhoudscontract of huur ons incidenteel in voor een klus. Op het gebied van onderhoud is alles mogelijk. We kunnen bijvoorbeeld uw bomen snoeien, grasmaaien of de gehele tuin onder handen nemen. Zo weet u zeker dat uw met zorg aangelegde tuin het hele jaar in topconditie is.

Maak een afspraak voor aanleg van een nieuwe tuin, we vertellen graag wat we voor u kunnen betekenen.