Hoe wij werken

Via deze site krijgt u niet direct contact met een hovenier maar u wordt doorverbonden met het landelijke servicecenter van Allfree. Wij helpen u graag met het vinden van een hovenier die werkt bij u in de regio. U krijgt vervolgens de keuze hoe u in contact wilt worden gebracht met de hovenier, waarna u zelf de afspraak maakt. Deze doorverbindservice is kosteloos. Allfree is hierna geen partij in het vervolg, maar wij staan open voor feedback over de hovenier en helpen u graag weer verder!

Snelle en duurzame tuinaanleg

Het aanleggen van een tuin is een specialistische klus. Elke vorm van beplanting heeft andere zorg nodig en we vinden het belangrijk dat uw tuin niet alleen in de zomer mooi is. Door de juiste plek voor de planten te kiezen zorgen we ervoor dat u het hele jaar door kunt genieten van uw tuin. Maar natuurlijk zijn wij niet alleen specialist op het gebied van beplanting. Onze ervaren hoveniers leggen uw gehele tuin aan. Van borders tot bestrating en van vijvers tot tuinhuisjes: we leveren altijd een compleet product.

Tuinrenovatie en –verbetering in Tilburg

Wilt u niet een geheel nieuwe tuin laten aanleggen, maar slechts een gedeelte laten renoveren? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor specialistische onderdelen werken we samen met gerenommeerde partners. Daardoor kunnen we bijvoorbeeld ook sierbestrating, graszoden en kunstgras voor u aanleggen. De aanvoer van machines en materialen en afvoer van afval houden we zo veel mogelijk in eigen beheer.

Onderhoud van uw nieuwe tuin

Nadat we uw gerenoveerde tuin opleveren geven we u graag uitleg over het onderhoud. Dit is een onderdeel van onze service. Heeft u geen tijd om het onderhoud van uw tuin zelf te doen? Kies dan voor een onderhoudscontract of huur ons incidenteel in voor een klus. Op het gebied van onderhoud is alles mogelijk. We kunnen bijvoorbeeld uw bomen snoeien, grasmaaien of de gehele tuin onder handen nemen. Zo weet u zeker dat uw met zorg aangelegde tuin het hele jaar in topconditie is.

Maak een afspraak voor aanleg van een nieuwe tuin, we vertellen graag wat we voor u kunnen betekenen.